Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos, nem jogos féltékenység?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, nem jogos féltékenység?

Figyelt kérdés

Igazából mindegy, hogy jogos e vagy nem, bár szerintem nem az. Meg egyébként még talán talán vicces is.

Na de a téma: másfél napokat tudunk találkozni néha többet. A munkahelyén nyilván vannak akikkel jóba van, és olyan féltékenynek érzem magam, hogy ott 5-6nx8 órát eltölt, és velük van velem meg jóval kevesebbet. Közös játékok, közös munkahely. Siralom még a kettőt összehasonlítani is. Örülök neki hogy vannak barátai, stb stb, nekem inkább ez az idő kevés és ebből fakad ez az egész. Nekem ez a csetelgetés már kevés. Felhívni, hát azt nem hajlandó.

Azt ne írjátok, hogy neki mondjam, mert felesleges ezen ő se tud változtatni.

Mit tanácsoltok, hogy ezen túl tegyem magam?

Az ide nem illő, haszontalan kommenteket pedig NEM kérem.

2022. márc. 7. 16:05
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Dehogyis. Igaz, hogy mindketten szeretjük a szexet, de ki nem? Nem csak ennyik vagyunk egymásnak.

Ahova majd össze tudunk költözni.

2022. márc. 7. 16:39
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
OK, értem. Ha nem csak ennyik vagytok egymásnak, egy 5 éves kapcsolatban egész héten nem is beszéltek...?
2022. márc. 7. 16:45
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

Öt éve talalkoztok heti 1,5 napot ?

Az kb összesen annyi, mintha csak két év lenne. Nem valami intenzív. Miért csak most merül fel az osszekoltozes?

Tavkapcsolatban vagytok?

Hogy lehet, hogy nem er rá talizni, amikor heti 40 órát dolgozik, mint mindenki más ? Nagyon sántít a történet.

2022. márc. 7. 16:52
 14/39 A kérdező kommentje:

Akkor most összegzem: az elején heti 1x talalkoztunk. Utána jobb lett a helyzet hétvégente talalkoztunk, együtt aludtunk. Utána volt hogy egy hetet voltam nála. Suliba jártam kötetlenebb voltam. És vagyunk most. Nyilván mindkettőnknek állása van így azért nehezebb összehozni. Ezért is tudunk így találkozni. Beszélni beszélünk, mivel azért az írásos forma is annak minősül, de ez nyilván nem olyan mintha együtt lennénk. Én is fiatal vagyok, ő is fiatal, ezért nyilván nincs még saját lakás, de bízom benne hogy hamarosan lesz.

Tehát nem csak egy lyuk vagyok neki.

2022. márc. 7. 16:59
 15/39 A kérdező kommentje:
Sokszor megy be hétvégén is dolgozni.
2022. márc. 7. 17:00
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Albérletbe is lehet menni. Nagyon karcsú és komolytalan ez 5 éves kapcsolatnak, de ezt nyilván te is tudod, azért kérdezted. Neki így kényelmes és komolyabbra nem nagyon akarja fordítani a dolgokat.
2022. márc. 7. 17:13
 17/39 A kérdező kommentje:
A lényeg a kérdés, hogy engedjem ezt el?
2022. márc. 7. 17:24
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Négy hónapja vagyunk együtt a párommal, mindketten egyetemisták vagyunk, mellette dolgozunk. Mindennap találkoztunk így is, de aztán úgy döntöttünk, négy hónap után osszekoltozunk albiba. Fel év telt el azóta akkor és azóta sem volt semmi probléma. De meg ha nem is ilyen korán költöztünk volna össze, azért 1-2 ev után már össze lehet, felnőtt emberek vagytok. Itt nyilván az a kérdés, hogy akarja-e eléggé. Hat nem akarta eléggé. Ezt engedd el. Majd ha gyereket vagy házasságot akarsz, ahhoz is így fog hozzáállni, én ráérünk arra meg. Te raersz?

23N

2022. márc. 7. 17:27
 19/39 anonim ***** válasza:
Én = ejj
2022. márc. 7. 17:28
 20/39 A kérdező kommentje:

Nekem az albérlet is tök jó lenne, de neki nem. Ő házat szeretne és úgy szeretné az összeköltözést, vannak ilyen emberek, nem csak ő. Tudom, hogy szeret, tudom hogy komolyan gondolja, érzem is. Érezteti is. A maga módján próbálkozik is.

Nem könnyítetek a lelkemen :')

2022. márc. 7. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!