Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos az élettársam feltekenysege?
24 f vagyok párom mégcsak 18 van egy közös gyerekünk, együtt neveljuk együtt élünk de már nem szeretjük egymást
O is szokott néha chetezni más fiúkkal.o se szent
De mikor én elkezdtem egy nála fiatalabb de nagyon perverz lánnyal chetelni bokolni stb és kiderult
Nagyon féltékeny lett
Én nem gondoltam hogy őt ennyire zavarja meg hogy mással chetelek igaz ezzel a fiatal lánnyal szinte végig nyíltan a szexről beszélgetünk ( hogy hogy szereti,mit csinálnak a másikkal stb)
Szóval nem ártatlan beszélgetés volt de nem csaltak volna meg amúgy is az ország másik felén lakott a lány
Szerintetek jogos a hisztérikus féltékenység?(letiltata velem a lányt őt meg megfenyegete)
Szerintem jogos. A tiéd is az lenne, ha ő szexchatelne más férfiakkal.
Egyébként fura ezt így olvasni. 18 éves a párod, milyen idős a közös gyerek?
Hány éves az a fiatal lány akivel chateltél? Nagyon fura életetek van.
Verted volna kotonba.
Cigànyok vagytok, vagy ez fehér emberekkel is előfordul??
Mind a ketten idióták vagytok.
Csak a gyereket sajnálom.
Most attól hogy fiatalon vállaltunk gyereket meg nem feltétlen vagyunk felelőtlennek reggen is ilyenkor szültek a nők
Anyám 20
Mamám 17
Dedimamam 16 évesen szült
Csak manapság nem elfogadott ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!