Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a féltékenység ha párom többször is maszturbál egy héten?
Emellett a szexuális kapcsolatunk elég jó, bár néha vannak üres járatok, összességében véve teljesen elégedett lehetek. Viszont ha magának veri ki, az nekem olyan érzés mintha mással csinálná. És ez rettenetes. Többször is megbeszéltük már, tehát tud róla, de valahogy mégis mindig visszajön a dolog. Pedig havonta-kéthavonta talán előfordul hogy nemet mondok, ha pl nagyon fáj a fejem vagy időre kéne szaladni valahova és akkor jut eszébe.
Az esetleg megoldás lehet, ha egy darabig teljesen elzárkózom előle? Vajon fogok neki hiányozni? Fog akarni rendes szexet vagy ezzel inkább a maszturbáció út erősítem?
"Az esetleg megoldás lehet, ha egy darabig teljesen elzárkózom előle?"
Igen, a zsarolás csak elmélyíti és meghittebbé változtatja a kapcsolatot... Ja, mégsem.
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de most tényleg én fogom neked elárulni a titkot?
Kapcsolatban is szoktak maszturbálni a felek.
Gyorsabb, egyszerűbb, igényük van rá, ennyi.
Ne vedd személyes sértésnek, inkább barátkozz meg a gondolattal.
Ez még véletlenül sem megcsalás, hiszen nem másik személlyel lép félre, magát elégíti ki.
Többszöri az igénye, és ahogy tökéletesen megfogalmazta az előző válaszoló, kapcsolatban is történik ilyen, a gyorsabb kielégülés érdekében általában.
Ne tartsd vissza magad, és még véletlenül se vond meg Tőle az együttlétet, az ugyanis járhat azzal amitől most indokolatlanul tartasz.
"az nekem olyan érzés mintha mással csinálná"
"Te szemét, megcsaltál magaddal!!!" - ebből tök jó abszurd-paródia lehetne.
Amúgy pedig ez neki kikapcsolódás, bármilyen nemű is. Csak magára kell figyelnie, nem megosztott figyelem, vagy rosszabb esetben csak a másikra figyelés van, hanem tényleg élvezheti is, és csak saját magad az aki ismeri igazán mit hogyan kell. Más is lehet profi, de senki nem gondolatolvasó és érző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!