Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, nem jogos féltékenység?
Igazából mindegy, hogy jogos e vagy nem, bár szerintem nem az. Meg egyébként még talán talán vicces is.
Na de a téma: másfél napokat tudunk találkozni néha többet. A munkahelyén nyilván vannak akikkel jóba van, és olyan féltékenynek érzem magam, hogy ott 5-6nx8 órát eltölt, és velük van velem meg jóval kevesebbet. Közös játékok, közös munkahely. Siralom még a kettőt összehasonlítani is. Örülök neki hogy vannak barátai, stb stb, nekem inkább ez az idő kevés és ebből fakad ez az egész. Nekem ez a csetelgetés már kevés. Felhívni, hát azt nem hajlandó.
Azt ne írjátok, hogy neki mondjam, mert felesleges ezen ő se tud változtatni.
Mit tanácsoltok, hogy ezen túl tegyem magam?
Az ide nem illő, haszontalan kommenteket pedig NEM kérem.
Én azt gondolom, hogy ezen túltenni magad nem nagyon fogod, maximum akkor, ha azért kattogsz ezen, mert neked nincs se kutyád, se macskád, se hobbid, se barátod, stb. Nyilván mindenki szeretne a párjával megfelelő mennyiségű időt tölteni. A másfél napok pontosan mit jelent? Egy héten ennyi?
Úgy lehet ezen változtatni, ha elkezdtek egymáshoz többet járni/összeköltöztök. Ez nem opció? És mit jelent, hogy nem hajlandó felhívni?
"Felhívni, hát azt nem hajlandó."
De cuki.
Hetente másfél napok. Tervbe van az összeköltözés is, de az még odébb van.
Többet nem tudunk találkozni, mert a munkánk nem úgy jön ki.
Az, hogy nem hajlandó felhívni pontosan azt jelenti, hogy nem hív fel, csak csetelünk.
Mióta tart a kapcsolatotok?
Neki elég amúgy ez a heti 1,5 nap és csetelés?
Ő is szeretne többet velem lenni, de nem tudjuk megoldani.
Remélem minél hamarabb össze jön az a lakás.
Igazából a hívás sem segítene sokat, bár az igaz, hogy nagyon jól esne. De azért ti is össze tudjátok a hívást meg az együtt létet.
Majdnem 5 éve.
Na ne hülyéskedj... azt hittem, kb 2 hónapos kapcsolatról írsz.
Ne haragudj, de heti szexpartnernek tartanak, 5 éve. Nagyon-nagyon méltatlan ez a helyzet. Felhívni, azt nem akar. És mást sem.
Milyen lakás...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!