Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá hogy miattam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá hogy miattam elhagyja a feleségét?

Figyelt kérdés
Külön élnek de a gyerek meg a vállalkozás miatt nem akarja elhagyni. 5 éve vagyok a szeretője, de szeretnék már szintet lépni. Valami ötlet hogy mégjobban belém bolonduljon?

2022. márc. 7. 02:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
65%
A válások nagy részét a nők kezdeményezik, a férfiak nem szívesen vágnak bele. A férj lebukik, az asszony kivágja és elválnak. De ez messze nem jelenti azt, hogy a szerető lép a feleség helyébe. Egyik barátunkkal is ez történt, félrelépett, a neje rájött, botrány, csúnya válás. A "válóok" több mint 6 évig reménykedett, míg végül feladta. A barátunk azóta sem nősült újra, időről időre próbál visszaszivárogni a volt feleségéhez, eredménytelenül.
2022. márc. 7. 12:03
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Eddig se volt beléd bolondulva, akkor már szintet lépett volna. Te látsz ebbe bele többet.
2022. márc. 7. 18:06
 23/30 anonim ***** válasza:
42%
A vàlàs egy ferfinak teljes lenullàzòdàs ezèrt nem vàgnsk bele. Ìgy van kitalàlva ez vilàgszerte. Ezèrt szerintem nem vallalja be sem most sem később.
2022. márc. 8. 23:26
 24/30 anonim válasza:
100%
Az előttem lévők tökéletesen összefoglalták a fájó igazságot. Miért akarsz ilyen megalázó helyzetben élni? Ettől még a teljes egyedüllét is jobb.
2022. márc. 9. 21:25
 25/30 anonim ***** válasza:
67%
1.es és 7es tökéletesen leirta a helyzeted. Szerető vagy, mégis mire számítottál? Amúgy meg feltételezem van szád, kivételesen arra is használhatod egyes szám, egyes személyben, hogy mit szeretnél, mi tenné boldoggá, mit vársz el? Aztán a másik válaszol erre valamit szavakkal, tettekkel. Utána legyél végre nagylány és dönts a saját életedről, ne másra hárítsd a nehéz munkát. Amúgy végképp nem értem mit akarsz. Külön élnek, feltételezem a feleség sem olyan naiv, hogy nem tud rólad, mi kell még, ott akarsz lenni a vasárnapi ebédeken is?
2022. márc. 25. 07:03
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy nem tudod rávenni, ha ő nem akarja.

Neked kell eldöntened, hogy még mennyi időt adsz neki az életedből.

2022. márc. 26. 08:52
 27/30 anonim ***** válasza:
#10: Akkor meneküljön.
2022. márc. 26. 10:58
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

"A vàlàs egy ferfinak teljes lenullàzòdàs ezèrt nem vàgnsk bele."

Csak annyira, mint a nőnek.

2022. márc. 26. 10:58
 29/30 anonim ***** válasza:
50%
28 mit gondolsz miert a nők kezdemenyezik a valàst főkènt? mert ugy van kitalàlva hogy nekik kedvezzenek a bìròsàgon. Miert van annyi hajlèktalan ferfi? Mert kiteszik őket a lakasbòl ès a nő marad a gyerekkel.
2022. ápr. 17. 05:08
 30/30 anonim ***** válasza:
Majd ha egyszer valòban bevezetik a közös felügyeletet ès ugyanakkora aranyban lesz a gyerek mindkèt szülővel ès nem lesz tartàsdìj ès pl a gyerekek maradnak a lakasban ès a szülők költöznek oda 1-1 hètre mint Svajcban vagy Svedorszagban azaz megszűnik a màsik fèl lehùzàsa, akkor kivancsi leszek hàny szazalèkban ki fog valàst kezdemenyezni.
2022. ápr. 17. 05:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!