Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá hogy miattam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá hogy miattam elhagyja a feleségét?

Figyelt kérdés
Külön élnek de a gyerek meg a vállalkozás miatt nem akarja elhagyni. 5 éve vagyok a szeretője, de szeretnék már szintet lépni. Valami ötlet hogy mégjobban belém bolonduljon?

2022. márc. 7. 02:01
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
75%
Köpjél föl és állj alá.
2022. márc. 7. 02:25
 2/30 anonim ***** válasza:
59%

Most hagyjuk a romantikus baromságot, meg a nyálat!

HA elválna, de rámenne a cége/vagyona, akkor is kéne? Ha beütne a csóróság, mert a neje lenullázná.

ŐSZINTÉN ÉS REÁLISAN!!!

2022. márc. 7. 03:09
 3/30 anonim ***** válasza:
90%
De miért akarsz egy megbízhatatlan hazug alakhoz hozzámenni? 5 éve szédít téged. Legalább 5 éve csalja a feleségét. Mit gondolsz, neked nem ez lenne a sorsod? Komolyan ez kell neked?
2022. márc. 7. 05:46
 4/30 anonim ***** válasza:
84%

Tudtad, hogy tíz szeretői kapcsolatbol csak egyszer választja a férfi a szeretőt?

Ez alapján nem jok a kilátások.

Várhatsz rá, de teljesen felesleges. Ha szeretne, ennyi idő alatt már bőven lépett volna. Plusz nehogy azt hidd, hogy otthon nem szexszel a feleségével, szerinted nem fogna gyanút a no? Ne legyél már naiv.

Hagyd el, mert amíg veled van, biztosan nem fog elválni, mert otthon kiszolgaljak, te meg szexelsz vele. Az tartja benne a kapcsolatban, hogy te vele vagy.

Ha az asszony rájönne, hidd el, nem ő repülne és lenne ott hagyva, hanem te.

Kicsit nézz utána az egész dinamikajanak.

2022. márc. 7. 06:12
 5/30 anonim ***** válasza:
44%

Már elhagyta. Hisz külön élnek.

Hova szeretnél szintet lépni?

Költözz hozzá.

2022. márc. 7. 06:52
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha 5 év alatt nem szerelmesedett beléd a jelenleginél jobban, akkor már nem is fog. A szerelem sajnos úgy működik, hogy pár év után már nemigen erősödik tovább, inkább gyengül. A fejed tetejére is állhatsz, akkor sem lesz szerelmesebb beléd. Lehet álmodozni, de nem érdemes. Én őszintén szólva arra se vennék mérget, hogy szeretőnek végleg kitart majd melletted. Bármikor a képbe léphet ugyanis egy harmadik nő. Sőt én a leírtak alapján ezt a forgatókönyvet tartom valószínűbbnek.

Egyébként pedig nem értem, hogy vajon miért akarod, hogy elváljon a feleségétől és téged elvegyen. Azt gondolod talán, hogy úgy nagyobb anyagi vagy érzelmi biztonságban lennél? Ha így gondolod, tévedsz. Ha a feleségét otthagyta, téged mint új feleségét is simán otthagyhat egy harmadik nőért. S a válásnál a vagyonmegosztáskor a házasságba eleve bevitt vagyont is megtarthatná magának. A házasság egyáltalán nem jelent semmiféle biztonságot.

2022. márc. 7. 06:52
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod másra ráerőszakolni, amit nem akar. Arról nem is beszélve, ha 5 évig csak szeretőnek tartod magad, más miért tartana többre?
2022. márc. 7. 07:02
 8/30 anonim ***** válasza:
46%

Ultimátumot kell adni.

1 hetet adsz neki, hogy döntsön, mert te azután megszakítod vele a kapcsolatot.

2022. márc. 7. 07:08
 9/30 anonim ***** válasza:
25%
Hívd ki egy kick-box meccsre.
2022. márc. 7. 07:10
 10/30 anonim ***** válasza:
98%
#8: Az efféle ultimátum tökéletes garancia a szakításra. A férfiak a zsaroló nőktől ugyanis hanyatt-homlok menekülnek. Nincs az a szerelem, ami az efféle zsarolást túléli.
2022. márc. 7. 07:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!