Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudok elköteleződni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elköteleződni, továbblépni barátnőmmel, pedig szeretem? 27F

Figyelt kérdés

Barátnőm 32 lesz,2éve vagyunk együtt, elég komoly csaj, sokszor nekem hiányzik a függetlenség, tök depressziós vagyok ez miatt. Mikor mondom neki, sajnálom mert ő nem akar elveszíteni.

80%-ban ideköltözött hozzám, értem ez alatt, hogy a szabadideje 80%át nálam tölto, de én mindig mondom, hogy nem akarom, hogy ideköltözzön teljesen. Nem akarom bántani, mert szeretem, sokszor szakítanék, de nem tudom, hogy jó döntés lenne-e... létezik, hogy ennyire ne tudnék elköteleződni?

2022. márc. 6. 22:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

Lehet én vagyok az önző, de ha valakit nem szeretnék, nem lennék szerelmes, akkor azt nézném hogy nekem mi a jó. És szakítanék.

Mondjuk én elég különleges típus vagyok, de ez az egy fix.

2022. márc. 6. 22:31
 2/12 A kérdező kommentje:

Én is önzőnek érzem magam sajnos sok esetben, de nem akarok neki fájdalmat okozni.

Meg én is szeretem.. nem tudom azt mondani, hogy ne szeretném. Volt már pár barátnőm, mindenki nagyon könnyen engedtem el, őt egyszerűen nem megy...

2022. márc. 6. 22:40
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ne húzd az idejét, ha így állsz hozzá nincs közös jovotok :(
2022. márc. 6. 22:41
 4/12 A kérdező kommentje:
De akkor miért nem tudok szakítani? :(
2022. márc. 6. 22:47
 5/12 anonim ***** válasza:
59%

Én megértelek. Azért, mert szereted, még nem kell összeköltözni. Így is sokat vagytok együtt, a maradék időben meg foglalkozhattok saját magatokkal. A jelenlegi partneremmel közel 3 éve vagyunk együtt, de eszem ágában sincs összeköltözni vele. Pedig szeretjük egymást, minden lényeges dologban egyformán gondolkozunk, de szükség van privát szférára. Mondjuk mi sokkal idősebbek vagyunk, és voltunk már házasok, ez egy kicsit más.

N

2022. márc. 6. 22:55
 6/12 anonim válasza:
100%
Lehet reméled még lesz jobb.
2022. márc. 6. 23:21
 7/12 anonim ***** válasza:
38%
És én vagyok szingli.
2022. márc. 6. 23:43
 8/12 anonim ***** válasza:
61%

Azért nem tudsz szakítani, mert 27 évesen egy éretlen, gyáva alak vagy, aki ahelyett, hogy elmondaná a tutit (mert ez nem szeretet csak ragaszkodás) inkább húzod az idejét. Ember, 32 éves! Lehet, szeretne majd gyereket is. Ha tovább veled van, lehet, kicsúszik ebből az időből.

Szépen hagyd el, hadd találjon valakit, aki tényleg szereti, és nem csak addig jó neki, amíg nincs más, mint nálad.

23N

2022. márc. 7. 06:15
 9/12 anonim ***** válasza:
73%

Lehet higy szereted de nem eléggé.

Illetve van az úgy, hogy szereted a másikat, de a szívetek mélyén nem ugyanarra vágytok. Nálad ilyen az elköteleződés. Nem mondom, hogy nem szereted, de igazán mégsem arra vágysz, hiszen akkor már megtetted volna.

Itt jön az, hogy el kell engedni, amíg még kevésbé sérültök. Ne húzd az idejét.

2022. márc. 7. 07:47
 10/12 A kérdező kommentje:

Nagyon sokszor "megmondtam neki a tutit".

Igen, csak múltkor már zokogtam neki, hogy engedj már szakítani, úgy hogy ne legyen lelkiismeretfurdalásom.

Én sírok és csak azt hajtja, hogy ő nem akar elveszíteni, de nyilván nem tudom azt mondani, hogy csend legyen és vége, mert mint írtam szeretem...

2022. márc. 7. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!