Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak én siettetem az elköteleződést?
Lassan 2 éve vagyunk együtt a barátommal, most fogunk végezni az egyetemen, valószínüleg mindketten megyünk mesterszakra, 21évesek vagyunk.
Egyik barátnőm (21 éves) meghívott az esküvőjére, ahova jön a barátom is, bár nem volt túl lelkes.
Most döbbentem rá, hogy én is vágyom már a szorosabb elköteleződésre. Én részmunkaidőben dolgozok az egyetem mellett, a barátom a családi cégükben van. Van egy saját lakása, ami üresen áll, mivel egy másik városban laknak, és ott is van a vállalkozás.
A szüleim idősek voltak amikor születtem, anyukám 43, apukám 55, ő már nem is él, és én fiatalabb koromban szeretnék családot (28-30 körül)
Szerintetek reális elvárásaim vannak? Mennyi időt várjak a barátomra az elköteleződés kapcsán?
Tökéletesen időben vagytok. 28-30 évesen családot alapítani egyáltalán nem korai, addig pedig van még legalább 7 éved, abba bőven belefér még az együttélés, házasság kiélvezése kettesben akkor is, ha nem most rohantok bele mindenbe.
Ha van rá lehetőségetek, jó időben vagytok összeköltözni, de szerintem házasodni bőven ráértek akkor, ha már teljes állásban dolgoztok, és végeztetek az egyetemmel.
Ha szereted elfogadod. Szerintem, előbb összefogtok költözni. Nyugi. Ne a 21 éves barátnőd sorsa lebegjen a szemed előtt.
Ha viszont te ,az általa mondott 2 évet nem tudod kivárni , akkor hagyd ott. Kényszeríteni nem lehet, hogy márpedig költözzön össze veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!