Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak elköteleződni a férfiak?
Nem tudom, csak arra tudok tippelni, hogy mivel ma az a szokás, hogy a kapcsolatok nagyon bizonytalanul kezdődnek, ilyen ráutaló magatartás jelleggel, hogy alakul majd valami, ezért legtöbbször teljesen mást élnek meg a felek. Valaki már azt hiszi járnak, valakinek meg csak egy felvállalt dugópajti az illető.
Engem ez a probléma messzire elkerült, mert sosem kezdtem semmi komolyba addig, amíg ki nem mondtuk, hogy a kapcsolatunk mi. És így pl. sok léhűtőt ki is rostáltam, aki próbálkozott, randira hívott, cserébe csókot, tapit akart vagy komolyabb összegabalyodást, de én mindig mondtam, hogy ha szeretni fogok egy férfit annyira, hogy a páromnak tekintem, annak ezek mind meg lesznek engedve, de egy randi partner nem ez a kategória!
Szóval szerintem érdemes legalább a komolyabb lépések után tisztázni hogy mi van köztetek, és nem várni, hogy majd alakul, mert ezt sokan kiskapunak használják. A kecske is jólakik, de a káposzta is megmarad, te meg leírhatod a veszteségeket.
Nem szerelmes.
A bemutatás nem számít, hidd el.
40/N
"Teszem hozzá h gyakran van nálunk és főzök, mosok rá és egy fillért nem adott nekem, nem hozott soha semmit!"
"A lányommal itt jópofizik, leült vele tanulni, a mamámnak fát, gyújtóst aprított"
Akkor mégis visszaadta valahogy, nem? Egyig mondatod üti a másikat.
Nem arra értette hogy megcsalna vagy nem vagy neki elég fontos, hanem hogy nem akar házasságot, nem akarja hogy a barátai eltűnjenek, hogy a hobbijai/élete a kukába menjen egy kapcsolat miatt.
Az elején kellett volna megbeszélni, hogy házasság pl. nem lesz. A főzést/takarítást is meglehetett volna, mondtad neki valaha, hogy jól jönne a segítség? Azért az hogy a lányod mellett ott volt, hogy jobban tudjon tanulni és a mamádról is levett terheteket, nem azt mutatja, hogy akkora rohadék lenne, de persze mi nem ismerjük.
Szerintem ez csak annyi, hogy most közölte, hogy nem akar veled házasságot. De ennyi. Ebből a kontextusból kiindulva.
És azért hirtelen haragodba se legyél igazságtalan, mert igenis segített neked, vágta a fát és foglalkozik a gyerekeddel, tehát nem "hálatlan"
Szerintem higgadj le! Aztán gondold át mit szeretnél. Pl bele tudsz-e nyugodni, hogy ez kapcsolat jóeséllyel itt megreked. Nagyon maximum még összeköltöztök, de sosem leszel feleség az oldalán. Ha ezt végig gondoltad, akkor pedig itt az ideje, hogy leüljetek és mint valami üzleti tárgyaláson lefektessétek ki mit vár, akar ebben a kapcsolatban. Ez nagyon fontos, mert ha nem beszélsz vele a legközelebbi ilyen laza megnyílvánulása után, megint itt fogsz dühöngeni, hogy ez mi!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!