Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak én siettetem az elköteleződést?
Lassan 2 éve vagyunk együtt a barátommal, most fogunk végezni az egyetemen, valószínüleg mindketten megyünk mesterszakra, 21évesek vagyunk.
Egyik barátnőm (21 éves) meghívott az esküvőjére, ahova jön a barátom is, bár nem volt túl lelkes.
Most döbbentem rá, hogy én is vágyom már a szorosabb elköteleződésre. Én részmunkaidőben dolgozok az egyetem mellett, a barátom a családi cégükben van. Van egy saját lakása, ami üresen áll, mivel egy másik városban laknak, és ott is van a vállalkozás.
A szüleim idősek voltak amikor születtem, anyukám 43, apukám 55, ő már nem is él, és én fiatalabb koromban szeretnék családot (28-30 körül)
Szerintetek reális elvárásaim vannak? Mennyi időt várjak a barátomra az elköteleződés kapcsán?
Szerintem ez nagyon kapcsolattól függ, nekem a barátom most kérte meg a kezem, 23 éves vagyok, ő 25 és 4,5 éve vagyunk együtt...én 21 évesen még nagyon nagyon fiatalnak éreztem volna magam azzal a 2-3 éves kapcsolattal ahhoz, hogy összeházasodjak vele.
De te tudod, viszont ha neki nem jön fel, abszolút nem vagy még elkésve:) 23 évesen a mester után is elkezdhetitek tervezni a közös éeteteket, az esküvőt, amikor már teljes állásban tudsz dolgozni, és azért még az is bőven fiatalnak számít:)
+ szerintem jobb, ha úgy jön fel a téma, hogy már ő is vágyik rá és magától hozza fel
Én 21/22 évesen költöztem össze a barátommal 1 év után, mert akkor volt rá lehetőség (akkor lett saját lakás). Eszünkbe sem jutott volna húzni a dolgot úgy, hogy megvan a lehetőség. Őszintén nekem gyanús is lett volna.
Amellett, hogy a te barátod nem akar veled összeköltözni, szerintem az is intő jel volt, hogy a barátnőd esküvőjére húzta a száját, hogy menni kell. Látszólag még az elköteleződés gondolatától is hányingere van, de olyan szinten, hogy még összeköltözni sem óhajt. Ez azért nagyon ritka. Ha egy húszas éveiben járó férfi szerelmes, akkor akár egy lakókocsiba is összeköltözne szíve választottjával. Nem akarlak elkeseríteni, de ez a fiú SZERINTEM nem szeret téged, csak elvan veled - pontosabban melletted, mivel még sűrűn találkozni sem hajlandó. A kérdés kiírása óta eltelt egy év, én a helyedben nem pazarolnék rá több évet. Ezer olyan férfit találsz, aki a csillagokat is lehozná neked. Higgy nekem, 36 évesen van tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!