Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért baj, ha nem szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha nem szeretnék gyereket a páromtól, mert "genetikai hulladék" az egész családja?

Figyelt kérdés

Féléve alkotunk egy párt, nagyon jól kiegészítjük egymást, hasonló az életlátás és életmód. Viszont biztos vagyok benne, hogy nem szeretnék Tőle gyermeket. Fogadjunk örökbe vagy válasszuk a külföldi beültetés lehetőségét.

Az indok az hogy a családjában rengeteg betegség van, amelyek örökletesek és nem szeretnék eleve beteg gyermeket. Természetesen máskor is benne van a pakliban, nem tagadom:

Párom családjában apai ágon mindenki cukorbeteg (a párom is), így nagyvalószínűséggel a gyermek is az lesz. Párom testvére down kóros és leukémiás volt gyermekként. A másik testvére epilepsziás, és értelmi sérült.

Nem beszélve a szülőknél megjelenő vérnyomás és keringési problémákon át a tüdőbetegségekig.

Unokatestvéri ágon 2 autista gyermek is van

Én ezt nyíltan elmondtam a páromnak, aki ezt meg is értette. Viszont mindenki más támad engem.

2022. márc. 2. 14:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
19%

Pont azt akartam írni, amit a 18-as.

Szóval ha nem akarsz gyereket, mert hátha beteg lesz, ám legyen, de akkor ne fogadj örökbe sem.

2022. márc. 3. 12:41
 22/27 anonim ***** válasza:
67%

Egyébként ritka hányinger a stílusod, már ne is haragudj.

A párod tudja, hogy íy vélekedsz a családjáról, és ha igen, miért nem dob ki a fenébe, mint érdemelnéd?

Én is genetikai hulladék vagyok, és ha egy kis féléves aktuális pnnci így nyilatkozna rólam, nem akarnám többé a családban látni.

2022. márc. 3. 21:22
 23/27 anonim ***** válasza:
72%

Nagyon helyesen felelőséggel döntöttél.

Söt hol van az megírva hogy kötelező gyereket vállalni

Nagyon sok gyermektelen házasság van és boldogok

Soha nem értettem mikor azt mondják egy gyerek össze köt örökre

Akkor az emberek nem válnának és pl.én is láthattam volna apámat anyámat együtt.

Ami soha nem volt

2022. márc. 4. 09:20
 24/27 anonim ***** válasza:
73%

Nem garancia hogy az adoptált gyermek/béranyaságból jött nem hordoz betegségeket...

meg vannak ilyen vizsgálatok terhesen, annyi hogy megvan az áruk. És még ott is lehet dönteni. Viszont fél éves kapcsolatban gyereken gondolkodni hááát...

2022. márc. 4. 09:51
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Megertelek kérdező, pedig én aztán igen gyerekparti vagyok.
2022. júl. 7. 22:35
 26/27 A kérdező kommentje:

A stílusom okkal ilyen, mert így sokan elolvassák és válaszolnak :) Szóval tény h túlzó a szóhasználatom.

Felessőgteljesnek tartom magam, hogy a kapcsolat elején tisztázom a közös gyermekről alkotott véleményt, így érzem korrektnek

2022. aug. 5. 15:49
 27/27 anonim ***** válasza:

Úgy beszéltek itt az örökbefogadásról, mintha azok a nők, akik eldobják maguktól a saját gyereküket, tökéletesek lennének.

Hát, nagyon nem azok! Örökbefogadás előtt el is mondják a szülőknek, hogy készüljenek arra, hogy az anya iszik, drogozik, cigizik a terhesség alatt, és egyébként sem vigyáz magára. Tehát a gyerekkel valószínűleg lesznek problémák, lehet, hogy már eleve úgy jön a világra, hogy alapban drogfüggő. Náluk gyakoribb a szellemi fogyaték, adhd, stb.

Nyilván nem mindenkinél, most biztos néhányan felháborodnak, akik örökbefogadtak, de azért ez erősen benne van a pakliban. Ennyi erővel akár sajátod is lehetne.

2022. aug. 5. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!