Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűséget fogadunk, nem vakságot de hol a határ?
Nyilván én is tudom, hogy a párom nem vak és hűséget fogadott, nem vakságot. De szerintetek hol van ebben a határ?
Csak mert szerintem azzal nincs baj, hogy megnéz egy másik nőt. Most viszont rajta kaptam, hogy rá is keres ezekre a nőkre az interneten, facebookon, instán, akikkel kapcsolatba kerül (pl. asszisztens a kórházban, csinos doktornő, pénztáros, stb). Szerintetek ez nem sok már?
Azzal védekezik hogy nem írt rájuk, nem vette fel velük a kontaktot, szóval nincs ebben semmi. Nekem viszont rosszul esik. Ti mit gondoltok?
Szerintem ez már sok.
Amúgy honnan tudja ezeknek a nőknek a nevét? Ha már megkérdezi tőlük, az már bizony ismerkedés. Máshonnan meg honnan tudná meg pl egy pénztáros nevét? Ne hagyd, hogy hülyének nézzen!
Ja, majd irni is fog nekik, vard csak ki..
Pasik, komolyan..
Az én párom is csinált ilyeneket.
Valóban nem volt semmi több, csak rakeresett csajokra, meg természetesen pasik is voltak, de nyilván a nőkre többségében. :D
Anno ez nekem is gyanúra adott okot, de aztán mikor kibukott belőlem elmondta h nyugodjak le, valóban a haverjával szoktak pl egymásnak küldeni ilyeneket, de ez nem azt jelenti h full ezekre csorgatja a nyálát.
Sosem mozdult rá egyikre sem.
Aztán valahogy el is engedtem, őszintén x év után is volt h rakeresett egy kolléganőre. Aztán eszembe jutott h én is kerestem már rá pasikra. :D Engem igazából nem zavar, mivel nem beszélget velük meg nem is akar kezdeményezni.
Megértem ha mást zavar, de ezt sztem elég sokan csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!