Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyagi gondok, férj jóval többet keres?
Sziasztok! Mit lehet tenni /mondani, ha férjemet szeretném, ha kivenné a részét a háztartásból, és gyereknevelésből? Háztartási munkát semmit sem végez. Azt mondja, ő keresi a pénzt. Én is dolgozom, de minimálbért keresek, ő építő ipari vállalkozást vezet, nagyon jól keres. Azt mondja, hogy ha majd annyit teszek a családi kasszába, mint ő, akkor ő is annyira veszi ki a részét a háztartásból. A gyereknevelés abból áll neki, hogy tv-znek. A gyerekkel kapcsolatos teendők, pl ha beteg, én maradok itthon, intézem a tp papírom, gyerek covid igazolást, ovis dolgokat, beszerzéseket pl új Fogkefe, ebéd pénz befizetese, szülői értekezletre menni, kapcsolatban lenni az óvónővel, a logopédussal, itthon én gyakorolok vele stb stb szó szerint mindent én csinálok, én mosom a haját, én veszekszem, hogy ha fürdni kéne menni vagy öltözködni stb tényleg minden szar meló rám marad.
És amikor kérem, hogy mosogasson el, az a válasza, hogy ő fáradt, meg az női dolog. Erre mondom mindig, hogy nem női - férfi dolog meg feladat, hanem közös, és akkor is hozza a pénzt, hogy a közös anyagi teherviselés is közös. Ő havonta 1,5-2 milliót hoz haza. Teszi félre, nem élünk nagy lábon, de rendszeresen járunk élelmiszerboltba, nem nézzük minek mennyi az ára, nekem nem ad semmire, így én félretenni nem tudok, persze ha kéne valami, pl egy téli ke, ami kicsit drágább, és minőségi, arra húzza a száját és mondja, hogy van fizetésem.. Persze, csak abból nem tudnám kispórolni, hogy meg is éljek. És járhatok a gagyi kínaiba vásárolni.
Mit tegyek? Válni nem tudok, nem is akarok. De mit mondjak neki ilyen alkalmakkor? Ő szeretne második gyereket, én is, de én nem merek így vállalni.
Havi 400..:D
Az lóf@sz. Nem csak 4 emberre, hanem 2-re is. Ezért igazán kár volt csicskának állni.
Királynő. :DDD
Ha neki megfelel és királynőnek érzi magát, akkor szíve joga.
Ha azt írta volna, hogy nem elég, akkor menne az aranyásózás. Semmi nem jó itt a GYK bíróknak 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!