Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kihasznál a férjem? (anyagi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasznál a férjem? (anyagi dolgok.)

Figyelt kérdés

Sziasztok. Kissé hosszú leszek, de leírom hogy átlátható legyen a helyzet)

Férjemmel sok problémánk van, köztük anyagilag is úgy érzem nem fer velem.

Külön bankszámlánk, bevételünk van. Ő kb 300 ezret keres+ maszek munkák ( pár 10ezertől pár száz ezerig, attol függ milyen hónap van) én kb 150 GYEDET kapok + családi pótlék + családi adókedvezmény.

Mivel én kapok előbb pénzt , fizetem az albérletünk + számlákat (kb 90 ezer)

Tizedike körül adja a költségek felét, de mintha a fogát húznák, múlt hónapban 3 napig nem szólt kb hozzám utána, mert én kihasználom,pedig ft-ra pontosan elszámolok neki.

És ad 20 ezer forintot+ én is teszek le 20 ezer forintot. Az a 40 a pénz kajára, tisztálkodoszerekre, tisztító szerekre stb. Egyáltalán nem elég. Kb 7/5 nap főzök, nem hajlandó megenni az előző napi kaját, minden nap kell főtt és hús , mert ő fizikai munkát végez, plusz legyen chips, vizet nem issza meg stb... Persze nem elég a 40 ezer. Nagy nyűg árán hónap végén néha még ad pénzt, vagy vásárol ő is.

A babával kapcsolatos dolgoknak (miután levontuk a költségekből a családit+adókedvezményt) is a felét odaadja, nagy nehezen.

De magyaráz mindig, hogy miért nem veszek olcsóbb mosószert neki, miért nem veszek olcsóbb pelenkát stb. (Sporolok amúgy , nézem az akciós ujsagokat, kuponok, Rossmann DM kártya kedvezmények stb)

Ezen kívül felvettük a babaváró hitelt, Sajnos az ő számlájára ment. Vettünk belőle házat (6millio), de még maradt 4 millió ft. Nem tudhatok arról a pénzrol semmit.

Megegyeztünk hogy a házzal kapcsolatban kiadásokat írja és abból a pénzből finanszírozza.

De most áll a téma. És azt sem hajlandó megmutatni hogy mennyi pénz van a számlán, már a netbankba sem tudok belépni, új jelszója van, a kártyát meg rejtegeti az utóbbi időben.

Közös kasszát nem akarnék, mert dohányzik 50-60 elmegy rá, ad haza anyjához, fizette az ottani ház hitelét, meg fogja miután lejár ez a szüneteltetés, anyjának kocsit vettek most testvéreivel stb. Ő maga is fent tart 2 kocsit+1 motort.

De velem minden forintot elszámoltat, nyilván magamnak egy csokit nem veszek a közös pénzből. Mégis naponta megkapom hogy kihasználom, mennyi pénzt kell nekem adnia.

Ja és azt mondta ne pofázzak mert azért kapom a gyedet hogy 0-24ben a gyerekkel foglalkozzam, eltartsam, meg fizessek mindent, őt pedig hagyjam dolgozni hogy megkeresse a pénzét amit a házára stb költhet.

(Most úgy néz ki szét is válnak útjaink, azt akarja mondjak le a ház feléről, talán kifizeti) és maradjak az albérletben.

Nagyon nagy kihasználásnak érzem az egészet, kíváncsi vagyok más hogy vélekedik.

2021. máj. 13. 22:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%
Ezt olvasni is szörnyű volt, remélem a válásnál az utolsó petákot is legombolod róla, megérdemelné a rohadék.
2021. máj. 13. 22:11
 2/23 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon gáz. Óriási marhaság volt neki szülni, ott fog hagyni egy fillér nélkül. Azonnal tisztázzátok a pénzügyi dolgokat, biztosítsd be magad. Ez a csávó nem szeret egyáltalán, undorítóan viselkedik a gyermeke anyjával.
2021. máj. 13. 22:17
 3/23 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon sajnálom, hogy ilyen férfinak szültél. Az ilyennek nyűg a család, a gyerek, a párja, csak magával törődik és soha meg nem változik. Ez csak rosszabb lesz. Nem értem az ilyen embernek minek család?
2021. máj. 13. 22:31
 4/23 anonim ***** válasza:
98%
Ez a gyerek is egy remekül működő házasságba született :(
2021. máj. 13. 22:43
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de valószínűleg a baba előtt is ilyen anyagi problémák voltak köztetek. Pusztán kíváncsiságból kérdezem, miért szültél egy ilyennek gyereket? Miért vetted fel vele a babavárót?

Sajnálom, féreg egy ember lehet. Nem hogy a gyerekei anyjával undorítóan viselkedik, de a saját gyerekével is pl. a pelenkán akar spórolni. Szánalmas.

Nagyon sajnálom.

2021. máj. 13. 22:48
 6/23 A kérdező kommentje:

A fiunkat imádja, rengeteget foglalkozik vele.

Azt mondja tőle nem sajnál semmit, játékokat vesz neki. Azért is nem értem pelenkán , alapvető dolgokon miért kötekedik.

Nem gondoltam , hogy ennyire durva lesz a helyzet, mert lefektettük annó a szabályokat, hogy felezünk mindent. Illetve míg volt rendes fizetésem, kevesebb kiadás én sem foglalkoztam ezzel annyira, sajnos.

Naív voltam.

Tudnom kellett volna hogy semmibe sem becsül.

A kaját nem köszöni meg, egy poharat nem mos el, házimunka semmi, és nem győzök utána is pakolni. Ez így volt akkor is amikor 12 órákat dolgoztam...

Persze semmibe sem veszi az én "munkám", igyekezetem.

De mostmár úgy is beszél velem mint egy sz*rdarabbal, de ez már egy másik történet.

2021. máj. 13. 23:08
 7/23 anonim ***** válasza:
98%

Szar alak lehetett már akkor is, csak sajnos ezt akkor te még nem láttad.

Azóta gondolom elmúlt a szerelem legalábbis részéről így még jobban eldurvult a helyzet.

2021. máj. 13. 23:11
 8/23 anonim ***** válasza:
98%

Házasok vagytok, gyerekkel ... Ilyenkor elég erősen illik a közöm számla.

Egyátalán mért vagytok házasok? Külön bankszámlával olyan, mintha még csak élettársak lennétek vagy csak járnátok.

Értem, hogy te sem akarsz közös számlát, mert a fentebb írt oko miatt, de itt is csak azt tudom kérdezni, hogy "Mért vagytok házasok?"

Gondolom tudtad, hogy mibe vágod a fejszéd és milyen problémái lesznek a fizetésével.

Ha már külön fizettek minden, mért nem részarányosan teszitek?

Azaz ha neki dupla annyi a fizetése mint neked, akkor neki minden költségnek a dupláját kéne fizetnie.

A hó végén még így is több pénze maradna mint neked, de így lehetőséget adna neked, hogy fair módon neked is maradjon extra költőpénz.

2021. máj. 13. 23:52
 9/23 anonim ***** válasza:
93%

Mi ennyit sem keresünk mint ti. Nincs közös számlánk, de az anyagiakon sosem ment a vita. A párom a terhesgondozás alatt még a magánrendeléseket is simán fizette volna, hogy ne hónapokkal később vizsgáljanak meg. A gyereknek bármi kell azt előteremti. És velem sem bánt tiszteletlenül soha...

Olvasni is rossz volt a soraidat. Ez egy borzasztó élet lehet!

2021. máj. 14. 02:32
 10/23 anonim ***** válasza:
90%
A kérdésre a válasz KI, de nem csak anyagilag, hanem emberszámba sem vesz. Azt, hogy ellátod abszolút nem értékeli. Ilyen emberrel miért házasodtál, vállalták gyereket? Egyébként vagyonközösségben éltek jogilag. Ami külön számlán van is közös, csak szólok.
2021. máj. 14. 07:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!