Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasznál a férjem? (anyagi dolgok.)
Sziasztok. Kissé hosszú leszek, de leírom hogy átlátható legyen a helyzet)
Férjemmel sok problémánk van, köztük anyagilag is úgy érzem nem fer velem.
Külön bankszámlánk, bevételünk van. Ő kb 300 ezret keres+ maszek munkák ( pár 10ezertől pár száz ezerig, attol függ milyen hónap van) én kb 150 GYEDET kapok + családi pótlék + családi adókedvezmény.
Mivel én kapok előbb pénzt , fizetem az albérletünk + számlákat (kb 90 ezer)
Tizedike körül adja a költségek felét, de mintha a fogát húznák, múlt hónapban 3 napig nem szólt kb hozzám utána, mert én kihasználom,pedig ft-ra pontosan elszámolok neki.
És ad 20 ezer forintot+ én is teszek le 20 ezer forintot. Az a 40 a pénz kajára, tisztálkodoszerekre, tisztító szerekre stb. Egyáltalán nem elég. Kb 7/5 nap főzök, nem hajlandó megenni az előző napi kaját, minden nap kell főtt és hús , mert ő fizikai munkát végez, plusz legyen chips, vizet nem issza meg stb... Persze nem elég a 40 ezer. Nagy nyűg árán hónap végén néha még ad pénzt, vagy vásárol ő is.
A babával kapcsolatos dolgoknak (miután levontuk a költségekből a családit+adókedvezményt) is a felét odaadja, nagy nehezen.
De magyaráz mindig, hogy miért nem veszek olcsóbb mosószert neki, miért nem veszek olcsóbb pelenkát stb. (Sporolok amúgy , nézem az akciós ujsagokat, kuponok, Rossmann DM kártya kedvezmények stb)
Ezen kívül felvettük a babaváró hitelt, Sajnos az ő számlájára ment. Vettünk belőle házat (6millio), de még maradt 4 millió ft. Nem tudhatok arról a pénzrol semmit.
Megegyeztünk hogy a házzal kapcsolatban kiadásokat írja és abból a pénzből finanszírozza.
De most áll a téma. És azt sem hajlandó megmutatni hogy mennyi pénz van a számlán, már a netbankba sem tudok belépni, új jelszója van, a kártyát meg rejtegeti az utóbbi időben.
Közös kasszát nem akarnék, mert dohányzik 50-60 elmegy rá, ad haza anyjához, fizette az ottani ház hitelét, meg fogja miután lejár ez a szüneteltetés, anyjának kocsit vettek most testvéreivel stb. Ő maga is fent tart 2 kocsit+1 motort.
De velem minden forintot elszámoltat, nyilván magamnak egy csokit nem veszek a közös pénzből. Mégis naponta megkapom hogy kihasználom, mennyi pénzt kell nekem adnia.
Ja és azt mondta ne pofázzak mert azért kapom a gyedet hogy 0-24ben a gyerekkel foglalkozzam, eltartsam, meg fizessek mindent, őt pedig hagyjam dolgozni hogy megkeresse a pénzét amit a házára stb költhet.
(Most úgy néz ki szét is válnak útjaink, azt akarja mondjak le a ház feléről, talán kifizeti) és maradjak az albérletben.
Nagyon nagy kihasználásnak érzem az egészet, kíváncsi vagyok más hogy vélekedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!