Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a legdurvabb dolgok amiket pasik megtettek csak szexert?

Figyelt kérdés

Pasik, mit tettetek mar meg erte, vagy milyen eset(ek)rol hallottatok?

Nok, ti tapasztaltatok mar ilyet, vagy hallottatok mar durvabb eset(ek)rol?

2013. ápr. 20. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kųrvának fizettek sok-sok pénzt.
2013. ápr. 20. 21:20
 2/4 anonim ***** válasza:
32%
Hazudtam a csajnak, hogy vonzó. Pedig egyáltalán nem volt az, csak dugni akartam. XD
2013. ápr. 20. 21:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmi durvát! Csak szexért nem megyek át tűzön vízen, és nem égetem le magam, max fizetek drága italt és kaját :)
2013. ápr. 20. 21:24
 4/4 anonim ***** válasza:
26%
Nekem egy pasas fizet érte. régóta ismertük egymást. de nem voltunk igazán barátok. majd egyszer felhívott, hogy találkozunk. elmondta, hogy mióta ismer kíván engem és azt szeretné ha néha néha kielégíteném, csak bevárta míg betöltöm a 18-at. elsőnek nemet mondtam, de aztán nagyon izgatott, hogy valaki ennyire akarjon. úgyhogy bele mentem. lehet lehúrogni meg lek*rvázni. hozzá teszem nincs kapcsolatom és nincs több eféle kapcsolatom. heti egyszer elmegyek hozzá. nem csak pénzt ad de a vágyaim is kielégíti. és nem belőle élek van melóm viszonylag jó fizetéssel és el tudom tartani magam nélküle is. ez 1 éve tart már ez a kapcsolat. én 19 ő 35.
2013. ápr. 21. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!