Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi volt a legdurvább a kapcsolatotokban, amit max pár embernek mondtatok el?
Ugyan, mindenhol vannak gondok, de ezt nem mondják el ismerősöknek, talán még barátoknak sem.
Neked kell tudod, hogy meddig érdemes szenvedned a párodért, milyen kilátásaid vannak meg minden....
második,szerintem nem erre gondolt a kérdező...
dettó...bár van amikor úgy érzem mellette én vagyok a legboldogabb nő a világon,de ő is olyan dolgokat vág a fejemhez veszekedéskor,amik nagyon nagyon fájnak.és megint rendszeressé vált a veszekedés.Azt hittem jobb lesz a kapcsolatunk ha meglesz az eljegyzés,de nem lett jobb.és nem is nagyon mutatja,hogy szeretne,ezáltal egyre többet gondolok a gyűrű vissza adására,pedig nagyon szeretem,de nagyon úgy látom,hogy ő az aki nem tud elviselni engem... :S
kötelező nem volt,bár már elég sűrűn felhoztam neki,hogy szeretném,tehát a "befolyásom" alatt történt.Aztán mikor összevesztünk azt persze hozzám vágta,hogy "na ezért kértem meg a kezed? semmi nem változott,pedig annyira mondtad,hogy így biztos nem fogunk annyit veszekedni" tehát én már nem tudom.Érzem, hogy szeretem és érzem,hogy ez nem csak kötődés,hanem részemről tényleg ott van a szerelem/szeretet,de nem érzem,hogy kölcsönös lenne.és napról napra azt érzem,hogy ez csak egyirányú... :S
A
tegnap mi nagyon nagyon összevesztünk,majdnem véget is vetettem a jegyességünknek, végül csak nem bírtam.szeretem na...ma aranyos is volt,csak ne lenne ez a mániája,hogy eljön du3kor és már este 6kor menne is el.Ez úgy utálom.alig akar már velem lenni.Mindig van valami ami miatt haza akar menni.Na mind1.Hátha észre veszi,hogy nekem így nem jó,hogy hanyagol és változtat rajta.Minden esetre mellette maradok,mert kimondhatatlanul szeretem.
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!