Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak szerintem gyanús?

Figyelt kérdés
31 éves férfi vagyok, négy éve élünk együtt a feleségemmel, de az utóbbi hetekben eléggé megromlott a viszony, eltávolodtunk egymástól, szakítás szélén vagyunk. Észrevettem, hogy elkezdték kedvelni egymás képeit az egyik exével facebookon, ráadásul az exe ilyen szívecskés meg ölelgetős lájkokkal az összes képet. Feleségem csak simán, de mindig elsők között kedveli az exe új képeit. Amikor mesélt róla hol szidta, hogy mekkorát csalódott benne, hol úgy mesélt róla, mint a legjobb pasi, akivel nagy, szenvedélyes szerelme volt. A pasi azóta elvileg családos apuka, de lehet ő is szétment a feleségével. Szerintetek lehet, hogy már van is köztük valami, és kavarnak találkozgatnak? Azt nem hiszem, hogy csak épp egymás eszébe jutottak, és elkezdték kedvelni egymás képeit.
2022. febr. 23. 12:19
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Kálámbó érzékem azt súgja ez k...ra bűzlik.
2022. febr. 23. 12:22
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ültesd le a feleséged egy alkalmas időpontban és beszélj vele a házasságotokról, ezt eleinte nem is említve.Csak általanosságban.Hogy ki milyennek érzi jelenleg, ki mit szeretne, milyen irányba vinnétek inkább a kapcsolatot, hogyan akarjátok helyrehozni, kinek mi a problémája, stb.Azután ha ezt megbeszéltétek mind sikeresen és amellett döntötök, hogy helyre akarjátok hozni, akkor ha szeretnéd említsd meg ezt a dolgot.

Pl. mondhatnád, hogy fontos vagy nekem és odafigyelek rád, szeretnék veled jó kapcsolatot.Éppen ezért feltűnt ez a dolog, ami nekem ezért és ezért rosszul esik.Erről tudnál mondani valami megnyugtatót?

2022. febr. 23. 12:35
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

.........................

A feleségednek lehet önértékelési problémái vannak, nem tud érvényesülni úgy a kapcsolatotokban, ahogy ő azt szeretné/szerette volna. Ezért visszakukázta az exet, hogy hízlalja egy picit az egóját, hogy ő bizony még az exet is visszakaphatná, olyan faca nőci. A valóságban meg egy roncs, ezért kapálózik most valakinek visszajelzésért, meg készíti elő a további opciókat, ha szétmennétek, mert 1 percre se képes egyedül lenni, mindig szüksége van valakire aki felcopja az egóját, figyelmet fordít rá. De ez csak sanda gyanúm.

2022. febr. 23. 12:37
 4/9 anonim ***** válasza:
73%

Bocs, de ha önértékelési problémái vannak, akkor ott azért a partnert is meg kéne vizsgálni, vajon fordított-e elég figyelmet a másikra.

Egy kapcsolatba nem csak betoljuk a fa$zunkat, oszt jóvan... Jó esetben.

Persze a többségnél nem jó eset van....

2022. febr. 23. 12:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg az önértékelési problémánkat magunkban kell vizsgálni, és nem mindig mástól kell elvárni. Ha valahol úgy érzem nem tisztelnek, őszinte vagyok és elköszönök, de nem fogok szánalmas módon még az exhez is visszakapálózni. Érdekes, valami vele se működött, de később már megint jó lesz valamire? 😃😃
2022. febr. 23. 12:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ráadásul az ex is családos ember, nyilván gerinces élőlényre vall az olyan, aki a saját önbizalomhiánya, elégedetlensége miatt képes 2 családot is tönkretenni adott esetben. Az egy másik sztori, hogy az ex is milyen, lehet egymásnak valók, csak két dudás nem fér meg sokáig egy csárdában, tartja a mondás. Semmiképpen nem megoldás, hogy durciból minden jött menttel felveszem újra kapcsolatot, mert "megtehetem", mert ""gonosz"" velem a férjem. El is lehet válni, csak akkor oda a biztos talaj, meg lehet 2 szék közé esek, meg mi van, ha a mostani párom nélkülem boldogabb lesz? Ugye a fránya ego, és akkor a férj gonosz.

De még annyi hozzáfűznivalóm ehhez lenne kérdező, hogy azért csinálják ennyire nyíltan kérdező ezt a szivecskézést, hogy bántsanak. Szerinted hülyék, hogy azt hiszik úgy sem veszed észre? Direkt csinálják, hogy cirkuszolj, meg érezd magad rosszul, legyél féltékeny, meg féltsd a helyedet. Iszonyat gyerekes.

2022. febr. 23. 12:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
+1 szavazat arra, hogy próbálja a feleséged ezzel cseszni az agyadat. Ha titokban akarna csalni, nem hogy ölelős emoji nem lenne, még like sem menne egymásra. Ez túl nyílt, túlságosan neked szól. Pontosan azt várja, hogy te kiborulj, féltékenykedj, manipulálni akar, hogy kaparj, érezd rosszul magad, büntetni próbál, hogy ő bizony le tud és le is fog cserélni, ha úgy adódik. Ne dőlj be, legyél okosabb ettől az óvodás szinttől
2022. febr. 23. 13:11
 8/9 anonim ***** válasza:

A sorrend volna lenyeges, mi volt elobb.

Ha az exevel fellobbant valami, meg ha gondolatban is, akkor otthon ideges, te irritalod, ezert lett rossz a viszony.

Ha valami mas okbol megromlott a viszonyotok es mar az egerutat keresi, ezert kereshette az exet.

2022. márc. 3. 14:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Starsky vagyok.

Én és a társam Hutch éppen lépcsőházakba indokolatlanul behordott ringló szilvák ügyében nyomozunk. Most éppen nincs kapacitásunk az ügyeddel foglalkozni de ha találunk esetleg forró nyomot a feleségeden akkor biz követni fogjuk addigis kitartás és légy türelemmel.

2022. márc. 4. 07:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!