Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem gyanús?
Szerintem ültesd le a feleséged egy alkalmas időpontban és beszélj vele a házasságotokról, ezt eleinte nem is említve.Csak általanosságban.Hogy ki milyennek érzi jelenleg, ki mit szeretne, milyen irányba vinnétek inkább a kapcsolatot, hogyan akarjátok helyrehozni, kinek mi a problémája, stb.Azután ha ezt megbeszéltétek mind sikeresen és amellett döntötök, hogy helyre akarjátok hozni, akkor ha szeretnéd említsd meg ezt a dolgot.
Pl. mondhatnád, hogy fontos vagy nekem és odafigyelek rád, szeretnék veled jó kapcsolatot.Éppen ezért feltűnt ez a dolog, ami nekem ezért és ezért rosszul esik.Erről tudnál mondani valami megnyugtatót?
.........................
A feleségednek lehet önértékelési problémái vannak, nem tud érvényesülni úgy a kapcsolatotokban, ahogy ő azt szeretné/szerette volna. Ezért visszakukázta az exet, hogy hízlalja egy picit az egóját, hogy ő bizony még az exet is visszakaphatná, olyan faca nőci. A valóságban meg egy roncs, ezért kapálózik most valakinek visszajelzésért, meg készíti elő a további opciókat, ha szétmennétek, mert 1 percre se képes egyedül lenni, mindig szüksége van valakire aki felcopja az egóját, figyelmet fordít rá. De ez csak sanda gyanúm.
Bocs, de ha önértékelési problémái vannak, akkor ott azért a partnert is meg kéne vizsgálni, vajon fordított-e elég figyelmet a másikra.
Egy kapcsolatba nem csak betoljuk a fa$zunkat, oszt jóvan... Jó esetben.
Persze a többségnél nem jó eset van....
Ráadásul az ex is családos ember, nyilván gerinces élőlényre vall az olyan, aki a saját önbizalomhiánya, elégedetlensége miatt képes 2 családot is tönkretenni adott esetben. Az egy másik sztori, hogy az ex is milyen, lehet egymásnak valók, csak két dudás nem fér meg sokáig egy csárdában, tartja a mondás. Semmiképpen nem megoldás, hogy durciból minden jött menttel felveszem újra kapcsolatot, mert "megtehetem", mert ""gonosz"" velem a férjem. El is lehet válni, csak akkor oda a biztos talaj, meg lehet 2 szék közé esek, meg mi van, ha a mostani párom nélkülem boldogabb lesz? Ugye a fránya ego, és akkor a férj gonosz.
De még annyi hozzáfűznivalóm ehhez lenne kérdező, hogy azért csinálják ennyire nyíltan kérdező ezt a szivecskézést, hogy bántsanak. Szerinted hülyék, hogy azt hiszik úgy sem veszed észre? Direkt csinálják, hogy cirkuszolj, meg érezd magad rosszul, legyél féltékeny, meg féltsd a helyedet. Iszonyat gyerekes.
A sorrend volna lenyeges, mi volt elobb.
Ha az exevel fellobbant valami, meg ha gondolatban is, akkor otthon ideges, te irritalod, ezert lett rossz a viszony.
Ha valami mas okbol megromlott a viszonyotok es mar az egerutat keresi, ezert kereshette az exet.
Starsky vagyok.
Én és a társam Hutch éppen lépcsőházakba indokolatlanul behordott ringló szilvák ügyében nyomozunk. Most éppen nincs kapacitásunk az ügyeddel foglalkozni de ha találunk esetleg forró nyomot a feleségeden akkor biz követni fogjuk addigis kitartás és légy türelemmel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!