Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy győzzem meg a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy győzzem meg a párom, hogy igenis szükséges a jogosítvány? Miért akar szerintetek lebeszélni róla?

Figyelt kérdés
Kicsit idősebb vagyok igaz, 31 éves, mármint relatív idős ugye sokan 18-20 évesen szereznek jogosítványt. Most lett meg bennem az elhatározás,hogy szeretnék. Valamint most dolgozok olyan helyen ahol ez belefér ,előtte 4 műszakoztam ami eléggé kikészített amelett nem igazán lett volna erőm/ kedvem jogsira járni.Miért akar lebeszélni? Annyira rosszulesik,valamint mivel közös kasszán vagyunk ha nem akarja akkor megszívom,........... nem hülyeségre költök, nem a 20. cipő vagy műköröm ( sose volt nekem) hanem ezt szeretném.Hogyan győzzem meg?Csak azzal érvel,hogy minek az nekem ,meg eddig is megvoltam nélküle, meg sokba kerül meg,hogy féltene az utakon. Egyik sem érv, meg akkor ennyi erővel ha busszal megyek dolgozni ott is érhetne baleset... Ezeket kifogásoknak érzem.

2022. febr. 22. 18:20
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
69%

Jó látni, hogy tiszteled.

De ha szeretnél jogsit akkor ne hagyd hogy lebeszéljen!

Ilyenen nincs értelme vitázni.

2022. febr. 22. 18:48
 22/54 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem kapsz senkitől konkrét érveket, hogy mit mondj neki, mert nonszensz az egész. A jogosítvány vitán felül hasznos (sőt, sok helyen szinte nélkülözhetetlen) dolog, ezt mindenki tudja, a párod is. Értelmes ellenérve nincs (nem is nagyon lenne mi), szimplán korlátozni akarja az önállóságodat és lehetőségeidet, ami neked érthetetlen módon belefér és még győzködni akarod...
2022. febr. 22. 18:50
 23/54 anonim ***** válasza:
36%
kozos lonak turos a hata. kozos kassza meg a csoro emberek menedeke. en a helyedben lelepnek, ez a kapcsolat nem vezet sehova.
2022. febr. 22. 18:50
 24/54 A kérdező kommentje:

19

9 éve minden, az utolsó Ft-ig közös. A jogosítványt nem közösen fizettük,már volt neki mikor összejöttünk. Az autó közös pénzből lett vásárolva és abból is van fenntartva.Nincs nálunk felezgetés, nem is lenne reális közös kassza esetén. Meg nagyon kétélű dolog, ha ennyire beleállnék mint Te,akkor én is mondhatnám, nem én járok az autóval mégis fizetek a költségeibe...

Igen szeretnék autót is,nem dísznek szeretnék jogosítványt hanem mert megkönnyítené a dolgokat. Jah, volt már olyan álláslehetőség,amit azért kellett elutasítsak,mert későn végeztem volna,olyankor már nincs busz,nekem meg nincs ugye jogosítványom és autóm. Ilyen dolgok miatt is hasznos lenne.

2022. febr. 22. 18:51
 25/54 A kérdező kommentje:

23 A párkapcsolatunknak, a közös múltunknak ehhez az egészhez semmi köze.

Nekem inkább a külön kassza a csóró emberek menedéke ( tőled idéztem) , láttam már olyat ,átlagos,normális keresettel rendelkező ember között, hogy a férfi megitta a nő gyümölcslevét, és emiatt ordított vele,hogy vegye meg neki vissza......Ez inkább szégyen. A párjával kb 400 Ft miatt ordítozni.

Tőlem ez távol áll,de mindenkinek szíve joga.

2022. febr. 22. 18:55
 26/54 anonim ***** válasza:
89%

24 Pedig bele kell állni a dolgokba, azért is vagy most ebben a helyzetben.Ha te nem használod az autót egyáltalán és sose mentek az autóval együtt sehova, minek fizetnél bele?

Úgy egyébként hiába közös a kassza, ha nincs pénzetek két autót fenntartani.

Ez hogy jogsit+ autót akarsz alsóhangon 2 millás tétel, ha rendesen használod is az autót arra elmegy havi szinten 70 ezer ft.Ezt egyáltalán megengedhetitek magatoknak?Mert ha nem, adjátok el akkor a közös autót is, aztán sz.ptok mindketten.Így igazságos.

2022. febr. 22. 18:55
 27/54 anonim ***** válasza:
96%
#25 Nem a 400 Forintos gyumolcslerol beszeltem nyilvan, LOL. De abban egeszen biztos vagyok, hogy a penzemet nem biznam masra, meg abban is hogy nem tennem fuggove senkitol, hogy epp veszek e magamnak kocsit, motort, barmit, vagy sem.
2022. febr. 22. 19:00
 28/54 anonim ***** válasza:
100%

"volt már olyan álláslehetőség,amit azért kellett elutasítsak,mert későn végeztem volna,olyankor már nincs busz,nekem meg nincs ugye jogosítványom és autóm"

Ha önmagában ez nem elég érv a pasidnak, akkor nincs miről beszélni 🤷

2022. febr. 22. 19:03
 29/54 anonim ***** válasza:
100%

"Az autó közös pénzből lett vásárolva és abból is van fenntartva."

Na ez már megint olyan közös kassza, hogy te ki vagy zárva belőle. Fizeted a fenntartását, de nem tudod használni? Szedd már össze magad, és fizesd be a tanfolyamot.

Egyáltalán minek ilyen szinten közös kassza, mikor gyerek sincs?

2022. febr. 22. 19:04
 30/54 anonim ***** válasza:
100%

"Az autó közös pénzből lett vásárolva és abból is van fenntartva."

Fizeted a felét, de nincs önálló hozzáférésed és a te kényelmedet/szabadságodat jóval kevésbé szolgálja. Hát tudod, ki győzködné a pasidat az érveiddel, amit még ignorál is...

2022. febr. 22. 19:13
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!