Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy győzzem meg a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy győzzem meg a párom, hogy igenis szükséges a jogosítvány? Miért akar szerintetek lebeszélni róla?

Figyelt kérdés
Kicsit idősebb vagyok igaz, 31 éves, mármint relatív idős ugye sokan 18-20 évesen szereznek jogosítványt. Most lett meg bennem az elhatározás,hogy szeretnék. Valamint most dolgozok olyan helyen ahol ez belefér ,előtte 4 műszakoztam ami eléggé kikészített amelett nem igazán lett volna erőm/ kedvem jogsira járni.Miért akar lebeszélni? Annyira rosszulesik,valamint mivel közös kasszán vagyunk ha nem akarja akkor megszívom,........... nem hülyeségre költök, nem a 20. cipő vagy műköröm ( sose volt nekem) hanem ezt szeretném.Hogyan győzzem meg?Csak azzal érvel,hogy minek az nekem ,meg eddig is megvoltam nélküle, meg sokba kerül meg,hogy féltene az utakon. Egyik sem érv, meg akkor ennyi erővel ha busszal megyek dolgozni ott is érhetne baleset... Ezeket kifogásoknak érzem.

2022. febr. 22. 18:20
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nincs más választás, mint a külön kassza. Szánalmas dolog ez, hogy győzködni kell. Mint a dedóban.
2022. febr. 22. 18:39
 12/54 A kérdező kommentje:
9 Telne rá, meg tudnám oldani most is, a közös kassza és mivel boltba én járok, csekkeket én fizetek mindig nálam van a pénz. De azért ilyen összeget elvenni, úgy,hogy nincs megbeszélve én nem vagyok ilyen. Nemtudom miért csinálja ezt,más dolgokban sosem ellenőriz, nem korlátoz ha barátnőkkel kimozdulok vagy épp egyedül utazom haza családhoz. Valahogy eddig nem volt jellemző rá.
2022. febr. 22. 18:41
 13/54 anonim ***** válasza:
48%
Hát szedd külön a pénzed és tedd le a jogsit, vegyél autót és azt tartsd fent.Ha elsőre átmész 500ezer körül van manapság egy jogsi.Ha csak nem te fizetted a felét a párod jogsijának, akkor valahol jogos, ha ő nem akar erre ennyit áldozni úgy, hogy azt feltételezi nem is fogsz majd vezetni.
 14/54 A kérdező kommentje:
11 Ennyi év után, miután minden közös , nemtudunk áttérni külön kasszára.
 15/54 anonim ***** válasza:
100%
Rendes tőle (nem), hogy féltene az utakon, de az megvan neki, hogy ez nem érv egy önálló felnőtt emberrel szemben? Nem a gyámod...
 16/54 A kérdező kommentje:

13 Nekem nem 500 ezret mondtak az autósiskolában ahol érdeklődtem. Fogok vezetni, hiszen ha nem akarnék, akkor én sem költenék erre.

Korábban meg ha szerettem volna sem lett volna időm a műszakozás mellett.

Közel 9 éve vagyunk közös kasszán, biztos volt olyan,hogy kvázi én fizettem olyanba,amihez nem volt közöm, mégsem tettem szóvá. Meg nagyrészt én kezelem a kiadásokat, lenne rá pénz.

2022. febr. 22. 18:44
 17/54 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, többen irtak neked teljesen jó tanácsokat és szorult helyzetben sem vagy, azt írod, beleférne. De minden segítő válaszra van kifogásod, mégis mit csináljunk, ha nem akarod megoldani?

Ha annyi nem megy át, hogy ez a te döntésed és önmagában nevetséges, hogy kb engedélyért kell könyörögnöd meg győzködni, akkor fölöslegesen erőlködünk.

18/54 A kérdező kommentje:
15 Én is féltem, de attól még nem mondom,hogy ne menjen dolgozni autóval mert juj valami lesz.
 19/54 anonim ***** válasza:
16%

14 Légyszives válaszolj egy pár kérdésemre.

A párod jogosítványát közösen fizettétek? Az autót amit a párod használ közösen fizettétek?

Amennyiben NEM, akkor jönnek a következő kérdések.

A párod ha kifizeti a jogsid felét, akkor ő fog valaha kapni tőled bármit hasonló értékben? Ha elsőre nem mész át, akkor is fizessen tovább?

Te is akarsz majd autót venni? Annak a felét is fizesse ki a párod?

Egyáltalán van ennyi felesleges pénzetek?A párod is arra hivatkozott, hogy drága.Amúgy tényleg qrva drága.Nem lebeszélni akarlak a jogsiról, de azért ezeket gondold át.

2022. febr. 22. 18:46
 20/54 A kérdező kommentje:

17 Nem kifogás, csak több éves dolgokon változtatni nem lehet 2 perc alatt.

Nem kell könyörögni , csak épp hiába KÖZÖS a kassza,ekkora összeget megbeszélés nélkül elvenni nem szokás.Azért gondoltam az érvekre inkább ,mint arra, hogy kiveszem a közös kasszából a pénzt, aztán vagy lesz veszekedés belőle vagy nem.

2022. febr. 22. 18:46
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!