Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek, hogy elvesztem emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy elvesztem emiatt a nőt, akit a legjobban szeretek,mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Próbálom röviden: fél éve járunk, én F/35 ő L/28. Ő Budapesten lakik, én Cegléden. Hetente hetvégén szoktunk találkozni. Most érzem igazán, hogy szerelmes vagyok, soha nem szerettem senkit eddig, és ő is szeret ugyanígy. Sajnos a keresztlányomnak nem szimpatikus a párom, ok nélkül utálja, és most felmondták nekik az albérletet, és a férjével és a gyerekeivel hozzánk költöznek (apámmal élek) mert nem tudnak hova menni. Így viszont nem tudunk találkozni a párommal, de nem akarom emiatt elveszíteni. Mit tegyek? A párom sem örül ennek.
2022. febr. 21. 08:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az nem opció, hogy te költözz össze a pároddal? Mindketten felnőtt emberek vagytok, nem diákok. Illetve ha te mennél fel hozzá Pestre?
2022. febr. 21. 08:39
 2/10 anonim ***** válasza:
15%
Fél éves kapcsolat és csak hétvégén találkoznak?Nem hiszem,hogy olyan szuper ötlet az összeköltözés.
2022. febr. 21. 08:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mész ezidő alatt te hétvégente Pestre?
2022. febr. 21. 08:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy bennem van hiba, de nem értem. A szivességból befogadott keresztlányod mondja meg, hogy a párod odamehet-e? Én mondjuk üvöltve küldeném el a krv.a anyjába, de nem vagyunk egyformák. De egyszerű a megoldás, menj te a párodhoz. Ha ott nem lehet találkozni, vegyetek k hétvégére szobát. És szakadj ki ebből a szerencsétlen családból, kezdj új életet a pároddal.
2022. febr. 21. 09:01
 5/10 A kérdező kommentje:
A párom is a szüleivel él, albérletet nem tudunk fizetni. Van, hogy én megyek hozzá, de ami csavar, hogy apám is a keresztlányom pártján van.
2022. febr. 21. 09:29
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
Könyörgöm 35 éves felnőtt férfi vagy. Örökre apáddal fogsz lakni?? Ki tudok készülni az ilyen fickóktól. Nulla önállóság, nulla életrevalóság. Ha valóban annyira szerelmes vagy, akkor tegyél már valamit ezért a kapcsolatért azon kívül, hogy itt siránkozol, hogy a csúnya fater, meg a keresztlányod nem engedik, hogy találkozzatok
2022. febr. 21. 12:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mi van ha a párod is a szüleivel él? Ki vagy onnan tiltva vagy mi? 35 és 28 évesek vagytok, hogy akartok így közös jövőt ha egy albérletet képtelenek vagytok fizetni? Legyen már bennetek egy kis talpraesettség és gondolkodjatok a jövőn. Nem kell Pesten kivenni a legdrágább albérletet..
2022. febr. 21. 12:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy kiváló motiváció arra, hogy a saját lábadra állj. Keress más munkahelyet, vagy képezd magad, esetleg haladj a ranglétrán, ha olyan a hely. De az nem normális, hogy egy 35 éves felnőtt férfi nem tudja ellátni magát.
2022. febr. 21. 12:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért 35 évesen illene már leszakadni a szülőkről. Sőt.
2022. febr. 21. 12:37
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem semmi. 35 evesen meg mindig nem erzed magad annyira felnott embernek, hogy egyedul egy szal magadban meg tudj elni a vilagban? Plane megprobalni kettesben a partnereddel? Meg ez sesm eleg hozza, hogy belefogj? Hany eves korodban leszel majd kespes ellatni magad, 48? 62? 97? Az allam paros labbal rugdalja ki a nagykoruakat a nevelootthonokbol, hogy most mar felnottek vagytok eljetek meg valahogy. Oket megertem, hogy hogy nem sikerul, se munkajuk nincs, se mentoruk, nulla tamogatas. De 35 eves korukra azert nekik is sikerul a sajat labukra allni, ha nem az utcan laknak. Te miert nem vagy kepes erre?
2022. febr. 21. 12:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!