Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért törvényszerű, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért törvényszerű, hogy a férfiak vezetnek, ha egy pár megy valahova autóval? Férfiak, miért érzitek, hogy csorbul a férfiasságotok, ha a nő vezet?

Figyelt kérdés

2022. febr. 19. 15:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nálunk nincs így. Odafelé én vezetek, haza Ő vagy fordítva. Sose szeretném,hogy a párom elszokjon a vezetéstől. Mégis ki hoz haza,ha berúgok valamelyik havernál? :D

//Nyilván, nem ez a szempont, én örülök, hogy ő is el tud jutni bárhová. Így sokkal könnyebb az élet.

2022. febr. 19. 16:18
 22/28 anonim ***** válasza:
63%
Anyám jobban vezet, mint apám. Pedig apám sokat járt külföldre, sok millió kilométer van benne. Mindig kritizálta anyámat. De ha őszinte vagyok, sokkal szívesebben ülök anyám mellé, mert tökéletesen vezet és megfontoltan, semmi kapkodás vagy hirtelen mozdulat. Nulla agresszió és hibátlan parkolás.
2022. febr. 19. 16:26
 23/28 anonim ***** válasza:
Mert akkor a férfi nem szól bele a vezetésbe. Igaz én csak nyomós indokkal szólok bele de elvileg nézni is rosszul nézek meg lélegzem így jobb ha vezetek.
2022. febr. 19. 16:31
 24/28 anonim ***** válasza:
Az én autómat én vezetem, ez alapvetés. Aki rajong a vezetésért, az vegyen autót és vezessen. Mivel én soha nem iszom alkoholt, 20 év alatt, amióta vezetek, kb 3x ültem utasként autóban. Ha menni akarok valahová a családommal, a saját autómmal megyek, amit ugye csak én vezethetek😃
2022. febr. 19. 16:41
 25/28 anonim ***** válasza:
26%

Ez inkább azért van, mert a mi felelősségünk az autó javarészt (szerviz, szerelés, stb). Lehet ez szexista, de egyszerű példa: 2 autónk van, egy régi és egy szalonautó. Az asszony a régi autóval: figyelmetlenségből majdnem összecsattant frontálisan 2szer, egyszer majdnem bele sodródott az árokba, parkolásnál megnyomta a rendszámtáblát és meghúzta a hátulját. Megvettem saját zsebből az új autót, ismerősöknek meg mondja hogy: “Jaj hát én azt nem vezethetem, nem is értem miért!!!”

Hiába mondom neki mi a baj, egyszerűen meg sem érti… Hát akkor nem vezeti.

2022. febr. 19. 16:47
 26/28 Cpt_Obviously ***** válasza:
Mivel a feleségem nem tudom rávenni, hogy vezessen, fél és tart tőle. Azt mondja rajtam kívül mindenkinek jobb, ha nem vezet. Ezért tiszteletben tartom és ha szomorúan is de elfogadom a döntését. Bár vezetni imádok, csak így nem ihatok egy sört se ha kocsival megyünk.
2022. febr. 20. 02:12
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nem érzem kellemetlennek, ha egy nő vezet helyettem. Sőt! Volt barátnőmnek sokszor odaadtam az autom, és ő is sokszor vitt a családi autoval. Konzervatív személyektől megkaptam, hogy "gáz", "nem férfias", de nem igazán érdekelt. Exem jol vezetett nagyon, inkább bizonytalannak mondanám, de ez nem hátráltatta a vezetési képességeiben. :)
2022. febr. 20. 04:33
 28/28 anonim ***** válasza:
25 éve vezetek nőként, egész jól. Szeretek is. Viszont szeretem ha együtt megyünk, ha az uram vezet. Nekem jobban esik olyankor jobb oldalon.
2022. febr. 21. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!