Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért törvényszerű, hogy a férfiak vezetnek, ha egy pár megy valahova autóval? Férfiak, miért érzitek, hogy csorbul a férfiasságotok, ha a nő vezet?
Figyelt kérdés
2022. febr. 19. 15:06
1/28 anonim válasza:
nem érzem ugy, de nem ültem még olyan nő mellett aki jól vezet
2/28 anonim válasza:
Én örülnék, ha a leendő párom vezetne hébe hóba. Legalább ilyenkor egy ebédnél megihatok egy sört.
3/28 anonim válasza:
1 vagyok, nem kell lepontozni, tényleg nem vezettek jól, kapkodnak, figyelmetlenek, nekimennek dolgoknak főleg parkolásnál, biciklist majdnem elüti, fékpedált on-off kapcsolóként tapossa
4/28 A kérdező kommentje:
#1 Nem pontozok senkit, nem vitaindítónak szántam a kérdésem, hanem érdekelnek az okok. Elfogadom, hogy így látod, bár nem mindegy, hogy mekkora mintából vontad le ezt a következtetést (pl. 10 nőnél tapasztaltad ezt vagy csak 2-nél).
#2 Pontosan ezért is szeretek vezetni, a párom tudjon néha-néha inni (én soha nem szoktam).
2022. febr. 19. 15:16
5/28 anonim válasza:
#3 [link]
A kérdésre: nem tudom, de nekem is volt már ilyen párom (kulcsszo: volt). Nem firtattam, mert tudtam hogy úgyis csak veszekedés lenne belőle.
6/28 anonim válasza:
De, le kell pontozni ha általánosítasz. Vannak jó és vannak rossz vezető nők, ugyanígy férfiak is. Szerintem az agresszív sofőrök is elég veszélyesek, azok között pedig több a férfi. De persze itt is egy kérdés amiben megkell találni hogy a nők miben szarabbak😂
7/28 anonim válasza:
#5 nem tudom figyelembe venni a cikket miközben arról beszélek h éééééééén akik mellett ültem azok hogyan vezettek, komolyan mondom kész vagytok ettől az agyhaláltól :D
8/28 anonim válasza:
Én is lepontoztalak, mert miből vonod le hogy a ferfiakbol van a több?
Ne általánosíts már.
9/28 anonim válasza:
Bro. Miért lenne törvényszerű?
10/28 anonim válasza:
statisztikailag annyiban igaza lehet h mivel sokkal több férfi vezet igy eleve sokkal nagyobb eséllyel is lesz az ő statisztikájukban több baleset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!