Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ront a férfiasságomból, ha mindent megértek a nők szemszögéből és ha bármi bajuk van barát ügyileg én segítek rajtuk és jobb lesz, vagy nemi bajuk van és segítek és bevál. Homi vagyok?
Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 22:43
2/8 anonim válasza:
Lesz sok csajhaverod. De kb. csak azok, több nem.
3/8 anonim válasza:
Dehogy vagy homi. Nem minden pasi "tökös macsós". nem is kell minden pasinak olyannak lennie. Nekem meg totál férfiagyam/gondolkodásom van, mégis heteroszexuális nő vagyok.
4/8 A kérdező kommentje:
2: egy csomó haverom is van.
2013. márc. 10. 22:48
5/8 anonim válasza:
én is ilyen vagyok de attól még nem lettem búza...bár a bnőmet néha zavarja h sokat dumálok más lányokkal...de tehetek róla h több a lány barátom mint a fiú??
6/8 LeftBehind válasza:
Szerintem Xeno úgy értette,hogy a csajok csak a barátaid lesznek.
7/8 A kérdező kommentje:
Tudod utolsó köszi a bíztatát.
2013. márc. 10. 23:23
8/8 LeftBehind válasza:
Ugye tudod,hogy csak leírtam,Xeno mit értett pontosan?
Ha az én véleményemre vagy kíváncsi,szerintem addig nem ront a férfiasságodon,amíg nőként is tudsz hozzájuk viszonyulni és nem csak barátként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!