Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért törvényszerű, hogy a férfiak vezetnek, ha egy pár megy valahova autóval? Férfiak, miért érzitek, hogy csorbul a férfiasságotok, ha a nő vezet?
Figyelt kérdés
2022. febr. 19. 15:06
11/28 anonim válasza:
“ Pontosan ezért is szeretek vezetni, a párom tudjon néha-néha inni (én soha nem szoktam).”
Akkor most mi a kérdés? Akkor ezek szerint vezetsz rendszeresen, amikor ő melletted van, nem?
12/28 anonim válasza:
8
Tőlem, én leszarom a pontozást :D Saját tapasztalat, de fenttartom a tévedés jogát😄
13/28 anonim válasza:
Megkérdezik mi az oka, válaszolnak hogy nem bíznak a nők vezetésében, erre le vannak pontozva:D
14/28 anonim válasza:
lassan ott tartunk h nő mint szó lesz a következő n betűs amit nem szabad kimondani mert trigger
15/28 anonim válasza:
Azèrt, hogy tudjak inni alkoholt. N
16/28 A kérdező kommentje:
Nem minden párom engedte, hogy vezessek, inkább nem ittak. Aki igen, az dicsért, több embertől megkaptam már, hogy milyen jól vezetek (nemcsak a párjaimtól). Mostani párom sem akarta eleinte, mégis rákényszerült pár hete, mikor eltörte a lábát, nem tud vezetni.
2022. febr. 19. 15:44
17/28 anonim válasza:
Pár évvel idősebb vagyok a páromnál. Annyival hamarabb lett jogsim és vezetői rutinom.
Illetve ő nem szeret vezetni egyáltalán, ha nem muszáj. Én nagyon.
Nálunk ezért alakult így.
18/28 A kérdező kommentje:
(Zárójeles megjegyzés: ha nem szeretné, hogy vezessek helyette, akkor is vezetek naponta, van saját autóm, azzal megyek dolgozni, bevásárolni. A kérdésem a közös, családi autóra vonatkozott, vagy arra, hogy a férfi autóját vezesse a nő.)
2022. febr. 19. 15:47
19/28 anonim válasza:
Mondanám, hogy azért törvényszerű mert én sokkal jobban vezetek, de valójában az a helyzet, hogy fosok az autóban ha nem én vezetek!:) Így inkább nem iszok csak ne kelljen az anyósülésre ülnöm!
20/28 anonim válasza:
Nálunk is én, mint lány vezetek, páromnak nincs is jogsija. Én is szeretem ezt a felállást, mert szeretek vezetni, meg ő is. Ő szokott dícsérni, hogy jól vezetek, bár szerintem ez nincs így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!