Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a kapcsolatban elvesztettem volna a férfiasságom és emiatt nem fog sokáig tartani a kapcsolat?
1 éve egy csinos 31 éves nővel vagyok. Én mentőápoló vagyok és a fizetésem 200 alatt van, de ez a hivatásom és imádom csinálni.
Párom szenior manager és hát több mint a dupláját kapja. Saját lakása elég luxus autója van, amit szinte mindig ő vezet. Nekem se kocsi se lakás.
Ez őt nagyon nem zavarja azt mondja nagyon fel tud nézni rám a munkám miatt és nagyon szeret.
Nem, amíg nem érezteti veled napi szinten, hogy ő emiatt "jobb ember" vagy "értékesebb" vagy bármi ilyen megkülönböztetés.
Jobban keres? Igen. Sikeresebb? Igen. Jobban tisztelik majd, mint téged? Igen.
Ezeket fogadd el. A többi nem ezen múlik.
Szerintem egyáltalán nem vagy férfiatlan.Olyan családban nőttem fel, ahol anyukám orvos, apukám pedig nehézgépkezelő volt.Azt nem kell momdanom hogy anyu kb 12,5 szeresét kereste mint apu.Felelősségteljes munkát végzel és legyél büszke magadra, ha meg a barátnőd is felnéz rád akkor szuper.
21/F Mentőápoló
Nem férfiatlan. Nem a pénz tesz férfivá! Ha jó vagy neki az ágyban,ha minimális kézügyességed van,ha lelki támasza vagy az mind mind férfias.
Viszont nekem hasonló szituáció nem jött be,a lány az egyik mlm cégnél (egészséges termékek)volt méjkirálynő. Olyasmi volt állítólag a feladata,hogy a kis munkás méheknek előadja,hogy mit lehet ott elérni ezért rongyrázós életet kellett élnie. Ez volt a munka élete...."civilben" egy csalódott ,kedves ,bújós szeretetre éhes nő volt egy spontán vetéléssel a háta mögött.
Viszont a két élete egybefolyt a gazdag barátaival lógott bulizott ....rám nem volt ideje én n jártam vele rongyot rázni..
Ha neked emiatt élvezik a férfiasságod, akkor meglehetősen ostoba és maradi vagy, gondolom az a fajta lehetsz ezek alapján aki a panelban is úgy osztja a feladatot, hogy ház körüli munkák (panelban lol) a férfi dolga, a nő meg főz mos takarít.
Növessz tököt és próbálj kiszakadni ebből a 19. Századi felfogásból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!