Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menthető még az a kapcsolat, ahol egy hazugság miatt megrendült a bizalom?
Hazugságon kaptam a barátnőmet. Nem megcsalásról van szó, igazából nem is olyan nagy dolog, de nem is "ártatlan füllentés".
Az zavar a legjobban, hogy hiába bukott le, váltig állítja a saját igazát. Olyan meggyőző, hogy kezdek kételkedni mindenki másban. De racionálisan nincs más lehetőség, mint hogy ő hazudott.
Soha, máskor nem hazudott még, legalábbis még sosem kellett kételkednem a szavában. Sőt, ő amolyan szókimondó, mindent megbeszélős fajta ember, ami a szívén, az a száján típus.
Kinek mi a tapasztalata, visszaállhat a régi bizalom?
Lehet olyan a kapcsolat, mint ezelőtt?
30F, 24N
Exnőm váltig állította hogy ő bizony nem csalt meg.
100%os bizonyítékom volt arra hogy igen megcsalt.
Aztán később beismerte hogy mégis, aztán 1 hónap múlva megint tagadta....
Szerinted?.....
A bizalmat a legnehezebb visszaszerezni,tök mindegy,hogy jogos részedről vagy nem.Az a lényeg,hogy benned elszakadt valami.Szóval neked kell átgondolnod mit akarsz.Elvi kérdésben hazudott,vagy egy tényleges történés tényét nem akarja beismerni.
Ami a szívén a száján típusù nők hajlamosak átvenni a "hatlamat" kapcsatban,szerintem itt most ilyesmi történik.Ilyen kis falkaharc.Ki lesz otthon az úr.És ez a hazudtál kérdés,de nem ismered be,vagy igen nekem ezt mutatja.
Ez alapján nem lehet válaszolni..
Sajnos én is kaptam rajta hazugságon a páromat ( legalábbis nem mondott el nekem valamit. Persze rákérdeztem szépen megmagyarázta, magam sem tudom miért, de félretettem a dolgot. )
Megjegyzem, amúgy sem felhőtlen a kapcsolatunk.
Mégis hiszek neki, hogy nem volt benne olyan szándék, amilyennek tűnt a dolog..
Aztán ha mégis ennyire félreismertem, előbb utóbb úgy is kiderül. (Bár lehet hogy már nem is érdekel annyira, mert eleve instabil most bennem a kapcsolat, nem tudom)
Voltak már hasonló füllentései, de mindig megbíztam benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!