Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom hazudott. Szerintetek jó ötletet találtam ki?
Régóta fel van regisztrálva egy nyelvtanulós oldalra. Azt már nem is használja egy jó ideje. Szerintem miattam, mert rájöttem arra, hogy szinte csak lányokkal barátkozott és ezt szóvá tettem előtte. Persze, nem szabotáltam, hogy használja e vagy sem.
Egyszer újra felhoztam neki a témát és azt mondta, hogy nem cseveg senkivel, és semmilyen lánnyal. Igyekeztem benne megbízni, de... >
Ma eszembe jutott, hogy kb fél évvel ezelőtt említett egy másik nyelvtanulós appot, ezért kíváncsiságból készítettem egy fiókot, hogy megtalálom e a barátomat. Nem az a baj, ha cseveg másokkal, DE miért HAZUDOTT?
Jó ötlet lenne, ha kíváncsiságból írogatnék neki hamis profillal? Lehet, megtudnék pár dolgot róla. Tudom, gyerekes vagyok, de nem hagy nyugton a gondolat, hogy nem bízhatok meg benne szilárdan.
Ui: Eddig nem akart perzsiaiul tanulni, szóval tényleg furdall kíváncsiság.
Vélemény?
Most csak én ittam sokat vagy tényleg nem értem az egészet.
Papíron hazudott, de gyakorlatilag nincs bebizonyítva, de te beakarod azáltal, hogy hamis profilokkal írkálsz neki.
Ugye ez lenne a kérdés lényege?
Szerinted van aki felregisztrál ilyen nyelvtanulós oldalra és szerencsétlenkedik idegen nyelven, csak azért, hogy nőzzön?
Nekem ez elég életszerűtlennek hangzik.
Ha nyomozni akarsz utána, akkor tedd, de ha nem bízol benne, akkor szimplán szakíts vele aztán annyi.
Az még mindig jobb, mint az állandó idegbaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!