Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom hazudott. Szerintetek jó ötletet találtam ki?
Régóta fel van regisztrálva egy nyelvtanulós oldalra. Azt már nem is használja egy jó ideje. Szerintem miattam, mert rájöttem arra, hogy szinte csak lányokkal barátkozott és ezt szóvá tettem előtte. Persze, nem szabotáltam, hogy használja e vagy sem.
Egyszer újra felhoztam neki a témát és azt mondta, hogy nem cseveg senkivel, és semmilyen lánnyal. Igyekeztem benne megbízni, de... >
Ma eszembe jutott, hogy kb fél évvel ezelőtt említett egy másik nyelvtanulós appot, ezért kíváncsiságból készítettem egy fiókot, hogy megtalálom e a barátomat. Nem az a baj, ha cseveg másokkal, DE miért HAZUDOTT?
Jó ötlet lenne, ha kíváncsiságból írogatnék neki hamis profillal? Lehet, megtudnék pár dolgot róla. Tudom, gyerekes vagyok, de nem hagy nyugton a gondolat, hogy nem bízhatok meg benne szilárdan.
Ui: Eddig nem akart perzsiaiul tanulni, szóval tényleg furdall kíváncsiság.
Vélemény?
9# lehet benne valami.. Remélem, ez az igazság.
Ui: A családi mintámból sajnos ezt tanultam. Majd igyekszem normális lenni.
A kerdes amit fel kell tenned magadnak, hogy most jelen pillanatban osszejonnel-e a baratoddal? Ha igen a valasz, akkor bonyolodik a helyzet, mert a kapcsolatotok pont azon a 0 bizalmi token alapul, mint egy friss kapcsolat. A kulsejebe szerettel bele, de kozben elfelejtetted, hogy a belso ertekek milyen fontosak.
A megcsalas elleni felelemnek 2 forrasa van. Az egyik, amikor mar "ismered" annyira, hogy tudod, hogy az elso szembejovo noi ciklon elviszi. A masik, amikor ugy erzed "keves" vagy a masikhoz. Ez megint egy felszines dolog, mert csak a kulson alapul.
A helyzet az, hogy ezzel a viselkedessel pont azt ered el, amit el szeretnel kerulni. Tipikus onbeteljesito joslat, mas nonek az agyaba fogod kergetni. Az mar csak rajta mulik, hogy elobb szakit-e veled, vagy sem. A kerdes, hogy eppen hol jar ezen az uton. Ha mar hazudozni kell, akkor mar nem az elejen, vegso stadium lesz az.
42F
Tetszett ez a megközelítés Rockarc. Érdemes elgondolkozni rajta.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!