Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom hazudott. Szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom hazudott. Szerintetek jó ötletet találtam ki?

Figyelt kérdés

Régóta fel van regisztrálva egy nyelvtanulós oldalra. Azt már nem is használja egy jó ideje. Szerintem miattam, mert rájöttem arra, hogy szinte csak lányokkal barátkozott és ezt szóvá tettem előtte. Persze, nem szabotáltam, hogy használja e vagy sem.

Egyszer újra felhoztam neki a témát és azt mondta, hogy nem cseveg senkivel, és semmilyen lánnyal. Igyekeztem benne megbízni, de... >

Ma eszembe jutott, hogy kb fél évvel ezelőtt említett egy másik nyelvtanulós appot, ezért kíváncsiságból készítettem egy fiókot, hogy megtalálom e a barátomat. Nem az a baj, ha cseveg másokkal, DE miért HAZUDOTT?

Jó ötlet lenne, ha kíváncsiságból írogatnék neki hamis profillal? Lehet, megtudnék pár dolgot róla. Tudom, gyerekes vagyok, de nem hagy nyugton a gondolat, hogy nem bízhatok meg benne szilárdan.

Ui: Eddig nem akart perzsiaiul tanulni, szóval tényleg furdall kíváncsiság.

Vélemény?

2019. jan. 6. 00:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%
Sztem a hatékonyabb az lenne hogy rákérdezel hogy van e 3.személy és a reakciójábol rájöhetsz. Am még a másik tippem az hogy rafinált vagy is azért tanul nyelvet appon mert ott nem gondolná az ember hogy ismerkedik. Így sohasem bukik le. De am ez a ráirkálok hamisprofillal általában szétrombolja a kapcsolatotokat. De te tudod.
2019. jan. 6. 00:50
 12/26 A kérdező kommentje:

9# lehet benne valami.. Remélem, ez az igazság.

Ui: A családi mintámból sajnos ezt tanultam. Majd igyekszem normális lenni.

2019. jan. 6. 00:51
 13/26 anonim ***** válasza:
52%
Én inkább azt nem értem, hogy mi ez a "nem barátkozhat a másik nemmel". Szóval nem lehetnek a barátodnak lány barátai? Sok olyan lány van aki meg lányokkal nem tud barátkozni és csak fiú barátai vannak -.-. De persze ebbe a helyzetbe ha a pasi aki a csajjal van szóvá merné tenni, akkor egyből repülne.
2019. jan. 6. 01:03
 14/26 anonim ***** válasza:
70%
Miért nem lehetnek barátai,aztán ezek a nők csodálkoznak h minden pasi elhagyja őket mert a rokonra levegőre is féltékenyek..
2019. jan. 6. 01:07
 15/26 Rockarc ***** válasza:
56%

A kerdes amit fel kell tenned magadnak, hogy most jelen pillanatban osszejonnel-e a baratoddal? Ha igen a valasz, akkor bonyolodik a helyzet, mert a kapcsolatotok pont azon a 0 bizalmi token alapul, mint egy friss kapcsolat. A kulsejebe szerettel bele, de kozben elfelejtetted, hogy a belso ertekek milyen fontosak.

A megcsalas elleni felelemnek 2 forrasa van. Az egyik, amikor mar "ismered" annyira, hogy tudod, hogy az elso szembejovo noi ciklon elviszi. A masik, amikor ugy erzed "keves" vagy a masikhoz. Ez megint egy felszines dolog, mert csak a kulson alapul.

A helyzet az, hogy ezzel a viselkedessel pont azt ered el, amit el szeretnel kerulni. Tipikus onbeteljesito joslat, mas nonek az agyaba fogod kergetni. Az mar csak rajta mulik, hogy elobb szakit-e veled, vagy sem. A kerdes, hogy eppen hol jar ezen az uton. Ha mar hazudozni kell, akkor mar nem az elejen, vegso stadium lesz az.

42F

2019. jan. 6. 01:26
 16/26 anonim ***** válasza:
52%

Tetszett ez a megközelítés Rockarc. Érdemes elgondolkozni rajta.

32/f

2019. jan. 6. 05:46
 17/26 egytitokzatoslány ***** válasza:
77%
Valahol gyakorin olvastam hogy "nyelvtanulos" oldalon pasiznak és csajoznak az emberek 😃 szóval nyomozz ha neked ez kell de ha kideritesz vmit én szóltam... Amúgy igen a férfiak is tudnak csak barátok lenni a másik nemmel. Párom így nőtt fel hogy szinte lány barátai voltak vannak. Megbecsüli a nőket és a barátságot szóval nem fekteti le őket mivel az úgy nem lenne kóser. Tisztel minket. Nem tudom nekem nincs olyan ismerősöm aki nyelvet neten vmi csoportban tanult. Vagy elment nyelviskolaba vagy suli keretein belül tanulta. Volt aki elment egyetemre japánt tanulni. Szóval igaz ártatlannak tűnik ez a csoport de azért én nem tudnék úgy tanulni ha a pasik elvennék a figyelmemet. Mivel van hogy valaki tényleg csak azért téved ilyen oldalra hogy össze szedjen vkit. És a legtöbb nő ha szimatol vmit akkor ki kell derítenie ennyi fiúk!
2019. jan. 6. 06:25
 18/26 anonim ***** válasza:
82%
#17 ez hülyeség. Nem mindenkit érdekel annyira egy nyelv, hogy heti több órát járjon miatta nyelviskolába (és nem is mindenkinek elérhető helyben egy nyelviskola, ahol mondjuk perzsa nyelvet tanítanak...), pláne nem annyira, hogy beiratokozzon miatta egy egyetemi szakra. Van, aki meg sem engedheti magának ezeket és van, akinek ideje sem lenne rá, csak hobbiként érdeklődik nyelvek iránt. Én is használtam nyelvtanulós oldalakat, amikor több időm volt és soha eszembe sem jutott, hogy bárkivel is ismerkedjek vagy beszélgessek, pedig megtehettem volna. Egyetlen netes barátom lett ilyen helyről az évek alatt, aki ellenkező nemű és tényleg a nyelvtanulás miatt írt rám, nem ismerkedni akart. Mindenki eldöntheti, hogy rendeltetésszerűen használ-e egy oldalt vagy arra, hogy nőket/férfiakat szedjen fel, és ez bármilyen oldalra vonatkozik.
2019. jan. 6. 07:51
 19/26 anonim ***** válasza:
56%
Melyik ez az app? Regisztralok azonnal
2019. jan. 6. 08:32
 20/26 anonim ***** válasza:
32%
Te is hazudni fogsz ha kamuzol, nem? Ez nem zavar? Avgy ez jogos? Gondold mar vegig mennyit hazudsz akár csak 1 nap alatt.
2019. jan. 6. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!