Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam hogy ez nem paranoia, hanem jogos megérzés?

Figyelt kérdés
Pszichológiai témájú cikkekben olvastam erről, hogy ha párkapcsolatban élünk, akkor figyeljünk a testünk jelzéseire, a megérzéseinkre, hogy itt valami nincsen rendben. Napok óta görcsöl a hasam az idegességtől és valami nagyon rossz megérzésem van a párommal kapcsolatban. Elég furán viselkedik az utóbbi napokban és emiatt is alakult bennem ki ez az érzés. Sajnos egyszer már lebukott a kapcsolatunk során egyszer hogy hazudott nekem de annak nem volt köze megcsaláshoz, viszont nem érintett jól, de végül megbeszéltük. Most megint úgy érzem hogy valami nem oké, de nem tudom hogy ez a múltkori eset miatt van bennem vagy tényleg jogosak a megérzéseim és érdemes odafigyelnem rájuk. Ha rákérdezek azt mondja nincs semmi de valahogy nem tudom elhinni.

2022. febr. 17. 15:18
 1/7 anonim ***** válasza:
53%

Ajogos megérzés a semmibol jön

Amikor abszolut megbízol boldog vagy es minden rendben van. Es jön egy álom, vagy csak légből bevillan vmi ami olyan meglepő hogy esetleg még röhögsz is rajta hogy á biztos nem csalna meg.

Aztán meg közben mégis..

Amegérzést soha nem előzi meg félelem.

Viszont a félelemmel.meg eleve bevonzhatsz/ teremthetsz, ez meg már az önbeteljesítés témaköre

2022. febr. 17. 15:36
 2/7 anonim ***** válasza:
59%
Tehát a megérzéshez a félelmeid el kéne tudnod engedni es minden tudatoa logikus "belelátást", kombinálást elengedni. Teljesen semlegesnek kell lenni.
2022. febr. 17. 15:38
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

Az hogy mikben hazudott, vagy hogy egyáltalán hazudott az egy elég markáns jel tud lenni. Sok esetben nem jelent semmit, sokban meg jelzi hogy az emberednek nehezére esik őszintének lennie, vállalnia magát vagy az esetleges kellemetlenségeket. Utóbbinál ha valaki képtelen nyíltan kommunikálni, akkor belátható hogy arról se fog tájékoztatni ha megcsal.

Találgatni soha nem érdemes, ülj le vele és beszélj vele erről. Ha nem lehet teljes paklival játszani és ezeket is megosztani a másikkal, akkor bugyog a szar a felszín alatt, aztán senki se fogja tudni hányadán áll.

2022. febr. 17. 15:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A megerzes egy tudatalatti dolog, amit nem tudsz megmagyarazni. A legtobbszor van is alapja, valami fontosat eszrevettel, csak meg nem tudatosult benned.
2022. febr. 17. 17:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ház, általában bejön a női megérzés.
2022. febr. 17. 18:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt gondolod h paranoiás vagy akkor nem vagy.
2022. febr. 18. 06:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bízz a megérzéseidben. Nem véletlenül jön, a tudatalattid jelez, ezt ne nyomd el, inkább legyél tudatos, figyelj oda, hogy mi indítja be ezeket a rossz érzéseket.
2022. febr. 18. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!