Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallgatsz a megérzéseidre?
Figyelt kérdés
Hazudik, átver, megcsal..stb2021. aug. 29. 21:19
1/8 anonim válasza:
Sajnos nem, mert mindig reménykedek a jobban, mint ami végül lesz.
2/8 anonim válasza:
Jó lenne, ha halllgatnék rá, mert van, amikor előrejelez, ha nem is pontosan dolgokat.
3/8 anonim válasza:
Hallgattam, bevált.. Sajnos többször is.
4/8 anonim válasza:
Úgy vagyok vele, mint a 3-as. Többször is bevált, így hallgatok.
5/8 anonim válasza:
Nem volt még komoly kapcsolatom, fiatal is vagyok, de igen.
Általában be szoktak jönni.
Van hogy szimpla emberismeret. Pl volt valaki akit kinéztem valahol hogy jól nez ki, aztan teljesen random úgy hozta az élet hogy összeismerkedtünk és TELJESEN olyan ember volt (illetve az), mimt amilyennek megismertem.
De úgy általába veve is, be szoktak jönni a megérzések és szerintem érdemes rájuk hallgatni.
7/8 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy 100%-ban hallgatok rájuk, de ha jön egy megérzés, akkor jobban odafigyelek.
8/8 A kérdező kommentje:
Nálam valami azt súgta ne bízz meg benne, csinálntam egy kamu profilt a társkeresőre és ráírtam.. egyből válaszolt, aljas módon elhívtam egy randira ahová el is ment! Úgy hogy nekem azt hazudta, nem ér ma rá fontos dolga akadt... Jobb, hogy kiderűlt!
2021. aug. 30. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!