Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már női megèrzèsetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már női megèrzèsetek, aminek nem volt alapja de végül beigazolódott?

Figyelt kérdés

Milyen eseteket tapasztaltatok?

Elsősorban a párotokkal kapcsolatosan èrdekelne ez.

Nekem rossz èrzèsem van amit nem tudok hova tenni, de görcsöl a hasam,nincs ètvágyam ha rá gondolok.

2021. júl. 7. 11:18
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Volt. De józan paraszti ésszel kitalálható volt, hogy az exemmel nem passzolunk. Aztán egy telefonbeszélgetés közepén nyomta ki a beszélgetést, miután dünnyögött balamit a vonalba. Aztán még másnap neten(!!!), írt rám, hogy akkor ezt ne erőltessük. Arra nem vette a fáradságot, hogy szemembe mondja. De érezhető volt, lehet én is kiléptem volna belőle idővel. Csak valszeg nem így.

Nagyon nem passzoltunk. Nem is értem minek mentem bele a dologba.

2021. júl. 7. 11:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A megérzés-dolog csalóka. Nem biztos, hogy amit te megérzésnek vélsz, az valóban az, lehet, hogy csak a félelmeid kivetülése. Gondold át, hogy mit miért érezhetsz és hogy miből fakadhat ez az érzés.
2021. júl. 7. 11:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"Volt már női megèrzèsetek, aminek nem volt alapja de végül beigazolódott?"

Ha beigazolódik, akkor van alapja 😁 De egyébként volt már olyan megérzésem, amiről később kiderült, hogy remek megérzés volt. Bár nem tudom, mennyire lehet ezeket a dolgokat megérzésnek hívni, hiszen ilyenkor nyilván történnek előzmények. Tegyük fel, a párod elkezd furán viselkedni, kimaradozik, telefont lenémít, ilyesmi. Szeretjük azt mondani, hogy az a megérzésünk, hogy félrelép, de ez valójában nem megérzés, hanem józan ész és a jelekből való olvasás.

2021. júl. 7. 11:35
 4/9 A kérdező kommentje:

Igazából az az èrzèsem, hogy nem vagyok elég jó neki és ennyi èv után már un.

Együtt tervezzük a jövőnket, házra gyűjtünk stb mégis mintha a kettőnk érzelmi kapcsolata kezdene hanyatlani.

Láttam, hogy nőket lájkolgat pedig tudja règről, hogy ez nekem rosszul esik. Illetve èrdekes, fètisekhez hasonló dolgokat nèz, amiket eddig sosem mondott nekem, hogy bejönnek neki. Pedig én is nyitott vagyok és kièlhetnè velem is. Pl csomó képet nézett női lábakról, de az enyèmeket sosem nèzi/dicsèri vagy izgul rájuk. Mintha máshol keresnè a szexuális vonzalmat, de persze ő ezt tagadja és szerinte minden rendben van...nekem meg maradt a bizalmatlanság, gyomorgörcs és nem tudom eltüntetni.

Arra sem jövök rá, hogy a saját gondolkodásommal mèrgezem magam, vagy helyes a meglátásom és így jelez a tudatalattim.

2021. júl. 7. 11:41
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Volt, aztán jó h wc közelben voltam. Vagy nem erre gondoltál? Xd
2021. júl. 7. 11:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Minden megérzésnek van alapja, csak nem mindegy, hogy a párod viselkedéséből szűröd le, vagy korábbi negatív tapasztalataidból. Ha egyszer megégetted magad, akkor utána óhatatlanul is félni fogsz a tűztől, mert fájdalmas, kellemetlen élményt kapcsolsz hozzá.

Megérzéseim exemmel kapcsolatban (amikor még a párom volt):

- A szemembe azt mondta, hogy nagyon szereti a kutyámat, hiányzik neki, stb. Én viszont nem így éreztem. Kiderült, hogy tényleg nem szereti, de akkor minek kellett hazudni?

- Manipulatív, sunyi - Főleg szex közben fordult elő, például megbeszéltük, hogy amikor érzi, hogy el fog élvezni orál közben, akkor szól, és eldönthetem, lenyelem-e. Nem szólt, mert azt akarta, hogy mindenképp a számba menjen, csak én észrevettem, és hamarabb elkaptam a fejem. Még neki állt feljebb, amiért nem tudott átverni.

- Azt mondta, hogy nem akar gyereket, csak véletlenül derült ki, hogy mégis... Amikor pedig leitatott szex előtt, és úgy kérte, hogy legyünk gumi nélkül együtt, majd kihúzza időben, tudtam, hogy ebbe nem szabad belemenni, ha nem akarok pozitív terhességi tesztet. Szeretnék gyereket, de akkor nem volt aktuális, és nem is bíztam benne kellőképpen, hogy ő lenne a megfelelő apa.

- Nem őszinte a pénzügyekkel kapcsolatban. Ez a közös élet megkezdése szempontjából lett volna fontos, én bőszen raktam is félre, mindig elmondtam neki, ha vettem valamit, és nem volt titkom előtte. Ma már rájöttem, hogy nem kellett volna ennyire megbíznom benne. Ki is derült, hogy inkább az anyját pénzelte, az anyjától viszont cserébe nem kapott semmit, mert őt csak a másik kisfia, és annak nője érdekelte. :)

2021. júl. 7. 11:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindig bejönnek a megérzéseim. Volt egy kapcsolatom, ahol már az elején bizonytalanul éreztem magam, hogy valami nem kerek. A fickó persze bizonygatta, hogy rendes, ő nem "olyan". Aztán kiderült hogy kamugép, az exével is összejárt szexelni.
2021. júl. 7. 11:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Csalhatatlan megérzéseim nem voltak, inkább azt mondanám, hoy olykor igaznak bizonyul a megérzés, de nem minden esetben, nem érdemes rá alapozni.
2021. júl. 7. 13:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Volt. Másik nő.
2021. júl. 7. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!