Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek volt már olyan, hogy egy kapcsolat előtt valamiért rossz megérzésetek volt? Beigazolódott végül?

Figyelt kérdés

Nekem még sose volt ilyen, de most valamiért nagyon gátol abban, hogy összejöjjek ezzel a sráccal. Pedig egyébként minden stimmel látszólag, de valahogy nagyon rossz érzésem van vele kapcsolatban.

Szerintetek mitől lehet ez?

Máskor ha összejöttem valakivel, az úgy jött ösztönből, nem éreztem hasonlót...

2013. jún. 3. 00:25
 1/7 anonim ***** válasza:
volt és be is vált örülök h vége :D
2013. jún. 3. 00:27
 2/7 anonim ***** válasza:

volt.

és nem igazodott be,mert miután megkaptam amit akartam,léptem a fenébe.

2013. jún. 3. 00:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Volt, és volt olyan is egyszer h beigazolódott, meg volt egyszer hogy nem igazolódott be (ez hatalmas szerelem volt,de végül kiszerettem belőle soksok idő után). A beigazolódottat bánom nagyon,hogy belementem, a másikat pedig örülök,h megpróbáltam mert életem legszebb évei voltak. Én csak azt tudom tanácsolni,hogy kockáztass! Ez mindig kell...DE ne kombinálj,ne agyalj ezen sokat.
2013. jún. 3. 00:35
 4/7 anonim ***** válasza:
mitől félsz?
2013. jún. 3. 00:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer volt. Nem is voltunk együtt sokáig, egy hónap után szakítottam, beigazolódott amire számítottam (hogy túl gyerekes hozzám).

Igazából ez volt az egyetlen rövid "kapcsolatom", a többi mind éveken át tartott, és azokkal kapcsolatban sosem voltak félelmeim, rossz előérzeteim.

2013. jún. 3. 00:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Úgy érzed, hogy valamiben nem őszinte? Hogy nem bízhatsz meg benne? Akkor valószínűleg úgy is van. Egyszer nekem is volt ilyen érzésem, de azt hittem csak azért van, mert félek az újtól. Életem egyik legnagyobb hibája volt.
2013. jún. 3. 09:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak ilyen volt, sosem hallgattam rá, pedig utólag gondolva jó lett volna.
2013. jún. 3. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!