Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is tönkretettek már a férfiak?
Előttem válaszoló! Teljesen igazad van ! Kedves kérdező! Szeretném a tudtodra adni h nem csak a férfiak ilyenek. Hidd el van a saját nemedben is éppen elég ilyen, legalább annyi mint férfiak közt!!!
És nem azért törték össze a "lelked" mert ez jó nekik hanem azért mert te hagytad h ezt tegyék veled!!! Ha van rá időd/energiád olvasd el Dr.Csernus Imre- A Nő című könyvet. Lehet lepontozni, de ez így van.
Igen ez elég gerinctelenség a kérdezőtől!
Nem azokat tetted tönkre akik ezt tették veled, hanem lehet h teljesen ártatlanokat, akikkel lehet h normális kapcsolat lehetett volna.
DE NEM! Te hülye voltál , hülye női aggyal! ÉS cserébe másokat bántottál.
Azokkal szórakozz akik ezt tették veled, ne másokon töltsd ki a dühödet.
Megint egy okos kérdés.
Mind két nemben vannak gerinctelen emberek. Mindenkinek volt már olyan ember az életében aki taccsra vágta a piciny lelkét.
Nekem is. Én is "bosszút forraltam" aztán rájöttem, hogy mekkora hülyeség. Viszont élveztem amit elkezdtem, szóval célirányosan kezdtem válogatni. A plázák nehézbombázói elég jó célpontok. Csak a pénzre hajt a legtöbbjük és kicsit sem érdekli őket az ember. Így hát én megtaláltam a célközönséget... :D (bár én már felhagytam vele) De ha te még folytatni akarod, akkor keress olyant aki tényleg patkány... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!