Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is tönkretettek már a nők?
A laptopos atomkirály! Pacsi!
Tudom, ez nem volt válasz a kérdezőnek, de akkor is óriási.
Amúgy: csakis az idő...
Biztos le fogsz pontozni, de ott követted el a hibát, hogy hagytad ezt. Abból látszik, hogy a barátaiddal a kapcsolatot nem tartottad, tehát másban is biztosan sokat, túl sokat engedtél, rád telepedett. Anyagilag nagyon rá tud szállni egyik ember a másikra, ha látja hogy az adakozó, legyen szó nőről, vagy férfiról. Az egészséged meg azért ment tönkre, mert érezted, hogy olyasmit teszel, ami nem helyes, nem építő, tested-lelked tiltakozott ellene, mégsem léptél ki belőle időben. Ez igenis okozhat egészségügyi problémákat.
Örülj, hogy túl vagy rajta, és ha hasonló jellegű párkapcsolatba kerülnél - ami sajnos valószínű, mert az ember mindig hasonló típust vonz be - akkor hamar tedd lapátra mielőtt még komolyan kötődni kezdenél hozzá.
35/N
#5: Nem vagyok karrierista, csak egy jó és keresett szakember. Munkát, állást nem kell keresnem, mert több talál meg, mint amit elgyőzök. A keresetem nagy részét a gyerekeimre fordítom, így én nem igazán fizetek semmit nőknek, mert nem vagyok különösebben pénzes (randira viszek virágot, lakásra meg egy üveg bort és egy-egy vacsorát én fizetek ennyi a max. :-P)
A nőket szeretem és maximálisan tisztelem. Soha egyiknek sem hazudtam bár sok szexkapcsolatot kerestem, de mindig nyílt lapokkal ... képzeld ez bejön a nőknek és benne vannak általában :-P :-D. Valóban a válásom után volt egy rosszabb időszakom - előtte minta-apa és minta-férj voltam és nem én akartam válni -, de ennek már nagyrészt vége.
A balf@sz részéhez, meg szerintem nem vagyok az. Élem és élvezem az életem és igyekszek megadni mindent a családomnak, amit tudok. Ez szerinted balf@szság?
Ja és egyébként meg elég kevés hozzászólást olvastál tőlem ezek szerint. Tekintve, hogy a korom, a lakhelyem, az anyagi helyzetem pontosan le van írva ezen az oldalon, sőt a múltam jó része is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!