Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mást szeret, de jól kijovunk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást szeret, de jól kijovunk. Mit csináljak, hogy belém szeressen?

Figyelt kérdés
O elsos gimis, én harmadikos. Randi, csók megvolt. Olyan két hétig csak úgy voltunk, élveztuk egymás társaságát de nem beszéltuk meg, hogy akkor mi is van. O hozta fel eloszor, hogy nem biztos az érzéseiben. Pár nappal késobb elmondta, hogy kedves, szimpatikus vagyok, de még nincs túl egy másik srácon, akivel kb. 3 hónapja kavart, de nem jártak és a srác egy ido után már nem kereste. Szerintem rosszul érzi magát ez miatt, mert szerintem érzi, hogy velem lenni jó lenne, de persze az érzéseit nem tudja irányítani. Teljesen új vagyok az életében. Mit csináljak, hogy belém szeressen és elfelejtse a másikat? Kicsit éreztessem vele, hogy engem se vehet biztosra? Eddig szinte minden nap beszéltunk, most talán ritkábban keressem? Talán lesz egy kozos egyhetes kirándulás, ott próbálkozzak valamivel?

2013. febr. 3. 16:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Idő kell neki
2013. febr. 3. 16:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem legyél mellette egy kicsit láthatatlanul. Ergo biztosítsd arról, hogy te hajlandó vagy neki időt adni és ezt tartsd is be. Hol legyél távolságtartóbb, hol adj meg neki mindent, amire érzelmileg csak vágyhat...

A kiránduláson ugyanezt tanácsolom. Legyél el a te kis társaságoddal, de olykor, ha lehetőség adódik rá, akkor hívd félre kicsit beszélgetni, öleld át, blabla.

2013. febr. 3. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!