Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Liz Lee kérdése:
Mit tegyek hogy a barátom jobban szeressen?
Figyelt kérdés
nem rég óta vagyunk együtt de mégis úgy érzem hogy én jobban szeretem.. és nem mutatja ki mindig hogy szeret engem és ez nagyon rosszul esik. alapból szeretet hiányom van és ő nem igen tesz ellene semitse. keveset talizunk és nagyon rossz.. hogyan érjem el hogy féljen elveszíteni?2013. jan. 15. 13:07
1/4 anonim 

válasza:

Nem régóta vagytok együtt de neked már problémád van a személyét illetően? Mi lesz néhány év múlva? Ha nem tudod elfogadni olyannak amilyen keress olyan párt aki érzelmileg közelebb áll hozzád és ezt megfelelően ki is mutatja.
2/4 A kérdező kommentje:
De nincs bajom vele ember.. csak rengeteget bántottak már érzelmileg az életben és nem akarom hogy ő is bántson. azt akarom hogy szeressen
2013. jan. 15. 13:11
3/4 anonim 

válasza:

Próbáljatok többet találkozni. Mond el neki, hogy mit érzel, mit szeretnél és, hogy mitől félsz.
Előtte meg jelezd neki, hogy nagyjából 200 km-re költözöl és menne-e veled. Csak a kíváncsiság miatt, hogy menne-e... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!