Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mást is tönkretettek már a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is tönkretettek már a nők?

Figyelt kérdés
Engem anyagilag, egészségileg, lelkileg nulláztak. Aki hasonlóképp járt többször is, hogy állt talpra?
2013. febr. 20. 12:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Engem csak 12 éves korom körül készített ki egy csaj,kihasznált,de balf@sz voltam,és akkor tényleg kikészültem lelkileg,majdnem öngyilkos is lettem :O

De ma már nem tudna senki sem,mert rafkósabb vagyok annál.

Mostmár én szakítok mindig ha para van.

Megerősödtem lelkileg,és ma már jó anyagi helyzetben vagyok,és most nem is tervezek semmi komolyat csak ,,lepattanókat",betesz kivesz és viszlát.

Csak szex,mert időm sincsen komoly kapcsolatra.

2013. febr. 20. 13:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Engem úgy tettek tönkre lelkileg, hogy folyton elutasítottak meg lerondáztak és jelenleg is ez megy, megaláznak, bunkóznak velem, mert sajnos kedves, érzékeny fiú vagyok és nekem nem megy a bunkó, tapló menősködés, amire benedvesednek én inkább udvarias, gyengéd, illedelmes típus vagyok és nem csak dugásra vágyom, hanem szerelemre is, de hát ha ronda az ember, akkor nincs mit tenni. Talán egy-két lányt talátam nagy nehezen, aki helyesnek látott és szívesen smárolt velem eddig.

üdv, Cam Mitchell voltam

2013. febr. 20. 13:58
 13/18 anonim ***** válasza:

#10: Nem választottam rosszul, azt mondom ezek után is. Papucs soha nem voltam ... elég határozott vagyok és önfejű vagyok ahhoz, hogy ne lehessen papucsot csinálni belőlem :-D

Az exem gyönyörű nő a mai napig és sok boldog évet éltünk meg együtt, amit nem cserélnék el semmire és példás anyja a gyerekeinek. Az hogy mi párkapcsolati szempontból nem jöttünk ki 15 év után már egymással, az egy külön dolog. De ezt itt publikusan nem fogom elemezni. Egyébként is szétoffoltuk már a témát ... Egyébként miért célod belém beszélni, hogy valahol akkor is szar alak vagyok? Mire irigykedsz? :-P

2013. febr. 20. 13:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

caM! a 10-es vagyok, nem én vagyok az, aki beléd kötött, én nem ismerlek, nemrég vagyok itt, és én inkább a kérdezőnek írtam, amit írtam.

Amúgy kérdező, tanulni kell a hibákból, mert olyan nincs , hogy te tökéletes vagy és akkor mégis átvernek a gonosz nők. Lehet, hogy túl könnyen estél bele a lányba, túl naiv voltál, vagy egyszerűen csak változnak az emberek.El kell fogadni és menni tovább, akármilyen nehéz is.Mind ezt tesszük.

2013. febr. 20. 14:04
 15/18 anonim ***** válasza:
Exusom Cam:),oltári értelmes és türelmes vagy!:D!Lájkollak!(kacsint)....
2013. febr. 20. 14:28
 16/18 anonim ***** válasza:
#14: Akkor bocs! Csak előtte volt egy kis "kötözködés" és pont belepasszolt a hozzászólásod, azért ment félre!
2013. febr. 20. 14:33
 17/18 anonim ***** válasza:
49%
Engem is tönkretettek már a pasik lelkileg, sőt egy exem még meg is ütött (csupán azért mert szalamis szendvics helyett sonkásat csináltam), meg gyanusítgatott h biztos csalom, kozbe én sose csaltam meg, aztan kiderult h ő lépett félre, egy másik exem miatt meg abortuszra kellett mennem (tartsatok szörnyetegnek, 20 éves voltam akkor, ő neki nem kellett a gyerek, meg én suliztam is), majd kirugott, még az abortuszra is ugy kértem kölcsön... Nem 1x, megtörtént h tönkretettek lelkileg... Utána szabályosan gyülöltem 1 dbig a pasikat, évekig voltam szingli, más pasik kapcsolatát tettem tönkre (ha pl. volt nője, akkor a csajnak irtam levelet h a barátja egyedülállónak adja ki magát, stb) illetve töménytelen mennyiségő alkohollal, fűvel, és sok-sok szexpartner segitségével tudtam felállni... Jah és 23 éves csaj vagyok
2013. febr. 20. 16:48
 18/18 anonim ***** válasza:
25%

utolsó voltam elöbbihez:

Párszor volt h lelkileg padlon voltam pasik miatt ahogy leirtam nem lettem lezbikus, vagy bisex... nem is lennék én az

2013. febr. 20. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!