Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem már csak az elvált,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem már csak az elvált, öreg férfiak maradnak?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, és a korosztályomban levő férfiak nagy része már kapcsolatban él, esetleg már gyereke is van, vagy épp úton van a baba.A maradék meg semmirekellő, nincs semmi céljk, úgy élnek, mint egy tizenéves kamasz, vagy csak szexkapcsolatot akarnak, mert ők szabadok akarnak maradni.Komolyan kétségbe vagyok esve már.
2013. febr. 20. 22:36
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Ha így állsz hozzá, akkor biztosan..
2013. febr. 20. 22:37
 2/28 anonim ***** válasza:
Nem csak az elváltak. ;) nyugi
2013. febr. 20. 22:38
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Szûk a látóköröd,ne haragudj :),van sok huszonéves srác aki megállapodna egy komoly kapcsiban is,de azt ki kell érdemelni!A nõ is kell bizonyitson,nem csak a pasi.Mit mondasz?37N.
2013. febr. 20. 22:39
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, a maradék semmirekellő is ember és tudom, hogy sokan nem értenek most velem egyet, de mindenki csak addig játssza a nagymenő szinglit, amíg rá nem talál valakire, akit igazán szívből megszeret, mert onnantól fogva másként fogja látni az életet. Természetesen vannak javíthatatlanok is, őket hagyni kell, hadd' sodorja őket az ár arra, ahol megtalálják, amit keresnek.

Ne add fel, mindeninek van párja a világban, csak meg kell találni, 24 évesen még nem vagy lemaradva semmiről.

Ja és még valami! Az, hogy a környezetedben azt látod, hogy mindenki alakítgatja az életét és családot alapít, nem egyenesen arányos azzal, hogy megtalálta a boldogságot. Rengetegen ugranak bele egy kapcsolatba csak azért, hogy biztonságban érezzék magukat, de lehet, hogy te egyedülállóként boldogabb vagy, mint ők. A látszat néha csal!

31/N

2013. febr. 20. 22:40
 5/28 anonim ***** válasza:
57%
Lassan már az sem, mert ..., így jár aki lenézi a fonnyadt paradicsomot, nem látja benne a lecsót!
2013. febr. 20. 22:41
 6/28 anonim ***** válasza:

Milyen szép válaszok..., most azon gondolkozom, a 37 vagy a 31 évesnek írjak privátot....

:)

2013. febr. 20. 22:43
 7/28 A kérdező kommentje:
Ez így van, nem biztos, hogy ők boldogabbak, de legalább megpróbálják.Nekem egy futó kapcsolaton kívül eddig nem jött össze semmi.Azért ez már elég baj.
2013. febr. 20. 22:45
 8/28 anonim ***** válasza:
A 31 éves vagyok megint, a kérdezőnek írj, ő keres társat :-)
2013. febr. 20. 22:46
 9/28 anonim ***** válasza:
Neki "öreg férfi" vagyok...
2013. febr. 20. 22:49
 10/28 anonim ***** válasza:
48%

Én olvastam egy nagyon találó postot valamelyik poén oldalon, és az szerintem a férfiak jó részére (nem mindenkire!!) igaz.

Valahogy úgy volt hogy férfiaknál 14-5 éves korban kölyök szerelmek

16-7-8tól 21-22ig első komoly kapcsolat/kapcsolatok

22-23tól 28-29ig csak dugópajti kell

azt 29-30 körül elkezdenek a családalapításhoz valami alkalmas nőt vadászni :)

Ezzel arra akarok utalni hogy a korosztályodba nem nagyon fogsz találni az tény, persze biztos ott is akad, de nem annyi. Inkább 4-5 évvel idősebbek között lenne érdemes nézelődni, mert azok azok a férfiak, akik a te korosztályodban céltalanok, stb amit leírtál, de addigra kinövik és elkezdenek komoly lányok után kutatni :) kicsit magamon is ezt érzem.

Én most vagyok kis híján 24, és ugyan van barátnőm, mégis úgy érzem sok szempontból nem vagyok igazán alkalmas kapcsolatra, mert az életem olyan fázisban van hogy nem tartok vele semerre, persze halad lassan az egyetem, de ettől mégis úgy érzem egy helyben állok, és elgondolásom szerint kb 27-8 éves koromra leszek teljesen kapcsolatkész.

2013. febr. 20. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!