Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem már csak az elvált, öreg férfiak maradnak?
Én már feladtam hogy nálam fiatalabb gyerektelen nőt találok. A 35 évemet a huszasok sokallják, 27-35 között meg elvált anyukák vannak csak szabadon. Így már nem is keresek, berendezkedtem az egyedüllétre.
35 ffi
2013. febr. 22. 06:25
22/28 A kérdező kommentje:
Elhiszem, hogy vannak férfiak is,akiknek szintén nehéz a pártalálás.De szerintem a nőknek ez fontosabb.Mármint hogy legyen kapcsolatuk.Legalábbis ha magamból indulok ki, meg még pár szingli barátnőmből.
Megalázottnak érzem magam, amiért én nem tartok sehol, 24 évesen.Főleg, ha találkozok olyanokkal, akiknek már van családjuk, vagy nemsoká lesz, és nagyjából velem egykorúak.
Én 31 éves vagyok, szerinted mennyire tarthatom magam hozzád képest megalázottnak, ha a te nézőpontodból indulok ki? A gyerekcsinálásról szinte napi rendszerességgel kérdezgetve vagyok. Rohadtul unom már, úgy csinálnak az emberek, mintha ez varázsszóra működne vagy csak úgy leakasztom a fogasról a megfelelő apajelöltet és már szülök is.
2013. febr. 24. 20:24
Túl fiatal vagy még. Amúgy vannak rendes pasik még. Igaz nekem is most épp elég zűrös a helyzetem, de hiszem, hogy vannak normálisak.
Ne add fel!
36N
2013. febr. 26. 09:49
35 F vagyok, nekem meg egyenesen a fejemhez vágták, hogy ha nem akarsz gyereket, akkor minek élsz. Mit lehet erre mondani?
2013. febr. 26. 09:57
26/28 A kérdező kommentje:
Na pont ettől félek, ha már most így kilógva érzem magam, akkor mit fogok kapni akkor, ha majd mondjuk 5 évvel idősebb leszek.Persze, kitudja, lehet addigra már lesz valakim, sose tudhatom.
Na de eddig se jött össze semmi.Annyira hátrányba vagyok, hogy az már szánalmas.Hisz kapcsolatom se volt még, nemhogy családtervezés stb.
Veled egykorú vagyok, kérdező. Volt komoly kapcsolatom is, és amíg felelősségteljes voltam, a céljaim a család, ház, autó elérése volt, komolyan gondolkodtam, addig a barátnőm azt mondta, hogy ő még élni akart stb. utána meg a nők észre sem vettek. Amióta pedig úgy élek mint egy "kamasz" a te megfogalmazásod szerint, azóta jobban érdeklem a nőket is, a kedvem is jobb, habár én is kezdem érezni, hogy így a 20-as éveim közepe felé ez már egy kicsit kevés, de ha így érek el sikereket, akkor nem változtatok. A babán meg tényleg ne görcsölj, ismerek jó néhány embert, akik egyedül nevelik 23-26 évesen a gyereküket. A gyereknek egész család kell!!!
2013. febr. 26. 10:44
Én 19 évesen jöttem össze egy "semmirekellővel", sztem egyikünk sem várt túl sokat a dologtól, aztán valahogy csak valami iszonyat nagy szerelem lett belőle...Voltak zökkenők, nagy balhék, stb...De valahogy ma már (6 évvel később) ez a semmirekellő, hamarosan a férjem lesz és a születendő babám apukája...Magyarul, sztem érdemes egy kis erőt, energiát fektetni a semmirekellőkbe, mert ha melletted benő a fejük lágya, akkor ugyan olyan rendesek, és hűségesek mint bárki...:)
2013. febr. 26. 10:46
Kapcsolódó kérdések: