Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem már csak az elvált,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem már csak az elvált, öreg férfiak maradnak?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, és a korosztályomban levő férfiak nagy része már kapcsolatban él, esetleg már gyereke is van, vagy épp úton van a baba.A maradék meg semmirekellő, nincs semmi céljk, úgy élnek, mint egy tizenéves kamasz, vagy csak szexkapcsolatot akarnak, mert ők szabadok akarnak maradni.Komolyan kétségbe vagyok esve már.
2013. febr. 20. 22:36
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Azt gondolom minél idősebb vagyok, annál nehezebb lesz.Az egyik velem egyidős barátnőm is babát vár, meg néhány volt osztálytársam is , és nagyon rossz érzés.Múltkor azt taglalták, hogy kinek nincs még gyereke, vagy kinél nincs még csak úton se.Nagyon szomorú lettem emiatt.

A 4-5 évvel idősebbek már komoly kapcsolatban vannak és gyereket terveznek vagy már van is nekik.

Nem ragaszkodom annyira ehhez, hogy pont 24 éves kell nekem vagy 25.

Dehát akik vannak, azok már foglaltak.

2013. febr. 20. 23:01
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Megint a 31 éves vagyok.

Kedves kérdező, az én volt osztálytársaim nagy része is szült már, mégsem érzem ettől rosszul magam, és tudod miért? Mert a nagy részük már el is vált és egyedülálló anyuka.

Sose azért akarj valamit, mert másnak már van, inkább mérlegeld, hogy neked valóban szükséged van-e rá?

Nekem, ha lesz gyerekem, akkor nem azért lesz, mert már a szomszédnak is van, hanem jól megfontolt döntés alapján, amit ketten fogunk meghozni a párommal.

Miért és hova sietsz?

Egyébként annyi normális férfi van, akit nem vesztek észre, nehogy azt hidd, hogy nem ül most otthon ezeket a sorokat olvasgatva rengeteg férfi, csak ők nem siránkoznak annyit. Nem akarlak megbántani, de nem lehet, hogy túl sokat válogatsz?

2013. febr. 20. 23:05
 13/28 anonim ***** válasza:
77%

Engem meg leöregeznek. Nekem meg az elvált anyák jutnak, viszont más gyereke nem kell, így max alkalmira jók.

35 F

2013. febr. 20. 23:14
 14/28 anonim ***** válasza:
73%

31 éves ismét.

Erről beszéltem, a férfiak is siránkozhatnának, de nem teszik, pedig őket sem irigylem, amilyen nők manapság vannak...

2013. febr. 20. 23:23
 15/28 anonim ***** válasza:

Ezert most le leszek szazalekolva, de ha 24 ev alatt nokent nem volt egy rovidtavunal tobb kapcsolatod, akkor vagy nagyon taszitod a ferfiak legnagyobb reszet, vagy te utasitod el oket.

Sok 24-25 eves pasi eppenhogy vegzett az egyetemmel, nem pedig gyereket csinal. Azt mar elhiszem, hogy lekotni nem akarjak magukat, de a par evvel idosebbeknel mar lenne keresnivalod.

2013. febr. 20. 23:46
 16/28 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy taszítom e őket.Az átlagosnál is átlagosabb vagyok, de azért nem vagyok undorító szerintem, hogy ne lehessen hozzám közeledni, de semmi.Barátságos vagyok, nem bunkó, igaz kicsit visszahúzódó.De valami baj van velem biztosan, mert összekellett volna már jönni egy hosszabb kapcsolatnak, ezt szégyellem is, dehát ez van.

Ahol én élek ,csak az van , hogy vagy kapcsolatba vannak a férfiak vagy csak szexre mennek.Komolyan átmenet nincs.Ők a tőlem 4-5 évvel idősebbek.Meg ott vannak az elváltak, gyerekkel.

2013. febr. 21. 09:51
 17/28 A kérdező kommentje:

Nem sietek, csak rossz azt érezni, hogy topogok egy helybe.Én is úgy szertnék majd családot, ahogy te, hogy megfontolva.

Hogy válogatós vagyok e , nemtudom.Tetszen nekem az illető, legyen ápolt, intelligens.úgy nagyjából ezek.

2013. febr. 21. 09:54
 18/28 aszomszedneni ***** válasza:
környezet változás kell neked . költözz el , persze, ha megteheted.
2013. febr. 21. 10:06
 19/28 anonim ***** válasza:

Én is ezt tapasztalom sajnos.. 23/N

Nálam is ilyen 40 éves elvált apukák próbálkoznak.. De azok meg nekem nem kellenek.. Én leszarom, várok addig amig nem jön egy korombeli (mondjuk 24-27 éves) dolgozo, min. érettségizett normális pasi...

2013. febr. 21. 19:04
 20/28 anonim ***** válasza:

Abban igazad lehet, hogy minel kisebb telepulesen elsz, annal szukebbek a lehetosegeid.

Viszont szerintem az nagy elony, hogy kisvarosi lany vagy, legalabb is, ha olyan helyre sikerul keveredned, ahol az eletkeptelen varosi pics@k jelentik a masik alternativat.

2013. febr. 21. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!