Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy működjön?
A párommal 2,5 éve vagyok együtt.Harmonikus kapcsolat.Egy az értékrendünk.Nagyon törődünk egymással, figyelünk mindenre.Mindent megbeszélünk. Sok a közös program, sokat beszélgetünk.Nagyon szeretek vele időt tölteni, kirándulni, programozni.
Én sosem voltam szerelmes belé, a kezdetektől sem. Egyszerűen megszerettem azt amit ő képvisel, ahogyan bánik velem. Az előző kapcsolataimhoz képest, maga volt a megváltás, ahogyan nőként kezel és szeret.
Zavart az elején is, hogy nem lettem szerelmes de a páromnak elmondtam. Ő mindent megtett továbbra is. Én is. Úgy voltam vele, majd kialakul, de ha nem akkor is szeretem őt és kitartok mellette, mert fontos nekem. Odatettem magam a kapcsolatban. Őszintén mindent elmondtam neki mindig. Együtt dolgoztunk ezen. Zavarta persze ez, de ő sem tudott mit tenni, hogy nem lettem szerelmes. Viszont lassan fél éve azt érzem, hogy nem esik jól a csókja, nem kívánom vele a szexet.
Jelenleg már semmiféle testi kontaktus nem esik jól. Nagyon szeretem őt, próbáltuk minden félével feldobni a hangulatot, de egyszerűen van bennem egy hatalmas szorongás emiatt. Nem érzem azt, hogy testileg is akarom őt.
Egyszerűen fogalmam sincs mit tegyek. Tényleg nagyon szeretem, ő is engem, de hosszútávon ez nyilván nem működik.
Volt valaki hasonló helyzetbe?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!