Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék, hogy működjön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy működjön?

Figyelt kérdés

A párommal 2,5 éve vagyok együtt.Harmonikus kapcsolat.Egy az értékrendünk.Nagyon törődünk egymással, figyelünk mindenre.Mindent megbeszélünk. Sok a közös program, sokat beszélgetünk.Nagyon szeretek vele időt tölteni, kirándulni, programozni.

Én sosem voltam szerelmes belé, a kezdetektől sem. Egyszerűen megszerettem azt amit ő képvisel, ahogyan bánik velem. Az előző kapcsolataimhoz képest, maga volt a megváltás, ahogyan nőként kezel és szeret.

Zavart az elején is, hogy nem lettem szerelmes de a páromnak elmondtam. Ő mindent megtett továbbra is. Én is. Úgy voltam vele, majd kialakul, de ha nem akkor is szeretem őt és kitartok mellette, mert fontos nekem. Odatettem magam a kapcsolatban. Őszintén mindent elmondtam neki mindig. Együtt dolgoztunk ezen. Zavarta persze ez, de ő sem tudott mit tenni, hogy nem lettem szerelmes. Viszont lassan fél éve azt érzem, hogy nem esik jól a csókja, nem kívánom vele a szexet.

Jelenleg már semmiféle testi kontaktus nem esik jól. Nagyon szeretem őt, próbáltuk minden félével feldobni a hangulatot, de egyszerűen van bennem egy hatalmas szorongás emiatt. Nem érzem azt, hogy testileg is akarom őt.

Egyszerűen fogalmam sincs mit tegyek. Tényleg nagyon szeretem, ő is engem, de hosszútávon ez nyilván nem működik.

Volt valaki hasonló helyzetbe?

2022. febr. 17. 12:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
folytatsd csak
2022. febr. 17. 14:19
 12/15 anonim válasza:
Sex nelkuli elet valook,,
2022. febr. 18. 06:11
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ez csak az én meglátásom, de te mai napig nem dolgoztad fel h nem voltál szerelmes belé az első perctől, inkább barátként tekintesz rá. Szerintem ez már pszichés neked h nem kívánod. Az h meg tudod-e menteni a kapcsolatot kb csak rajtad múlik.
2022. febr. 18. 07:06
 14/15 A kérdező kommentje:
Nyilván vágynék a szerelemre. Tudom hogy elmúlik, àtalakul. Nem aggódtam, azt hittem kialakul. De sohasem. Én is szeretnèk olyan csillogó szemekkel nézni rá, mint ő én rám.
2022. febr. 18. 07:39
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem és a vágy vagy jön vagy nem. Itt vagy nem. Ezt erőltetni, kierőszakolni nem lehet. Ez max baráti kapcsolat lehet így.
2022. febr. 18. 10:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!