Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha egy veszekedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha egy veszekedés hevében arcon kopne a párod?

Figyelt kérdés
Gyereketek is van már.
2022. febr. 15. 04:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Vissza köpnék, aztán bsznám ki az ajtón.
2022. febr. 15. 09:15
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
szinglivé válnék
2022. febr. 15. 09:50
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Olyan parom lenne, aki lehet, hogy megutne, megolne, de le biztos nem kopne, mert ehhez oriasi prolinak kell lenni, ez nem pusztan indulat.
2022. febr. 15. 14:43
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
C kategóriásak vagytok?
2022. febr. 15. 15:20
 15/24 anonim ***** válasza:
Leszúrnám ha van szúró eszköz a közelemben, vagy kicsikarnám a pofáját. Nagyon erősek a körmeim
2022. febr. 16. 06:30
 16/24 anonim ***** válasza:

Fújj!

Kuka.

2022. febr. 16. 08:18
 17/24 anonim ***** válasza:

Nálunk volt ilyen(tipikus bunyos srácoktol esik ez meg) olyan gyorsan felképeltem, hogy még meg is lepődött. Aztán az egoja is sérult mert elvörösödött a feje is es majdnem megkonnyezte.

Másik sracnal viszont aki beteg feltekeny az ágyban birkoztunk lefogott es vádolt dühvel, na itt nem tudtam felképelni a lefogás miatt. De a veszekedésben ez el is törpült mert sokkalta keményebb bántások mentek.

Azota nem köpdös valahogy igy hogy totálisan lesz.rtam es figyelmen kivul hagytam es a fizikai agressziora koncentráltam csak hogy lehűtsem hogy elengedjen.

Valszeg ugy van vele hogy a köpködést le se sz.rom.

2022. febr. 16. 15:19
 18/24 A kérdező kommentje:
Meg tudnátok bocsátani?
2022. febr. 16. 15:21
 19/24 anonim ***** válasza:

Az ilyeneknek folyamatosan mitatni kell azt hol van a helyük. Mint kufyáknak azt hogy "Ül! Ugy marad."

Valamint rendkivul manipulativnak lenni ha agressziv, hogy nyugodt maradjon es ne tudka magát provokálni pörgetni mert alapvetoem betegesen féltékenyek. Gyakorta el kell venni az élét a veszekedésnek.meg stb

Amikor jol vannak es minden rendben akkor pedig megbeszélni vele hogy röhejes amilyen gyerekes meg ahogy erőt fitogtat meg javittassa meg azt amit szétvert stb

A félelemmel vagy sértettséggel vagy provokácioval csak adni lehet alájuk a lovat, pont ez a céljuk ez táplálja őket. Ezt nem szabad.

(És magyarok)

Nem kell megbocsatani en nem szoktam. Nekem a kovetkezo pasim meg az utana levő is kóstolgat. En csak kifogom őket sorba:(

2022. febr. 16. 15:57
 20/24 anonim ***** válasza:
Tanulhatsz pszichologiát es kezelesi módszereket ha vele akarsz maradni. Mert ha teljesen elveszted minden tekintélyed a szemében, onnan már nincs visszaut. Le fog kezelni csalni meg minden ami kell.
2022. febr. 16. 15:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!