Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha egy veszekedés hevében arcon kopne a párod?
Figyelt kérdés
Gyereketek is van már.2022. febr. 15. 04:47
2/24 anonim válasza:
Nem maradnék együtt vele. Ez tudatos megszégyenítés, tehát 0 tisztelet, vagy szeretet van benne irányomba. Amint lehet lelépnék gyerekestül.
3/24 anonim válasza:
Euro-indiai sportag ez....
37F incel
4/24 anonim válasza:
Ez válóok...
Ahogy fentebb írták, ez megszégyenítés, tiszteletlenség, alpáriság. Nekem pedig ezek semennyire nem férnek bele egy kapcsolatba.
A gyerek pedig nem egy összetarto erő
5/24 anonim válasza:
Azonnal szakítok. Ezt a viselkedést se pasitól, se nőtől nem lehet tolerálni.
6/24 anonim válasza:
Hát katalizátoréknál ez egy szürke hétköznap
7/24 anonim válasza:
Azért ha ilyen egyáltalán előfordulhat, akkor már rég rossz valami egy kapcsolatban, szóval a szakításnak sem ez lenne az egyedüli oka. Nem egy tökéletesen működő kapcsolatban fogja leköpni egyik fél a másikat, ha összevesznek azon, hogy hol nyomják a fogkrémes tubust.
9/24 anonim válasza:
Bocs, de az már előbb kiderülne ha IQ és EQ ohne, hogy etnikai stílusú a pasi. Nálam ilyen nem játszana. Ha lámát játszana netalántán mégis anélkül, hogy észrevettem volna, akkor addig tartott a dolog, én is szakítanék.
10/24 anonim válasza:
Szóval ez a kérdés hülyeség, pláne az a rész, hogy már gyerek is van. Elvből nem is állnék szóba ilyen emberrel, mert iszonyat taszítóak. Aki ilyet csinál nem csak a párjával csinálja. Fuuuj!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!