Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális az, hogy ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, hogy ennyire anyagias? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A barátommal (23/F) több mint 7 hónapja vagyunk együtt, mindkettőnknek ez az első hosszabb kapcsolata, de volt már egymás előtt is kapcsolatunk. Jelenleg én még (22/L) édesanyáméknál élek, ő pedig albérletben az egyik barátjával. Sokat járok át hozzájuk aludni, mert mindkettőnk napjai elég elfoglaltak munka és egyetem miatt, így van hogy csak este van időnk egymásra. Ő 40 órásként dolgozik hónapok óta, én pedig nappali mellett csak részmunkaidős állást tudok vállalni. 1-2 hónapja felhozták, hogy osszuk el a rezsit úgy, hogy mindhárman ugyanannyit fizessünk rá. A probléma ott kezdődik, hogy én csak az előző hónap közepétől tudtam elkezdeni dolgozni, előtte pedig szintén húzós volt a helyzet, így a bevételem erre a hónapra jelenleg elég kevés, a rezsi részt viszont mindenképpen elvárják, pedig ki tudnák fizetni/ pótolni a következő hónapig. A párom nagyon sokat tud spórolni a jövőre nézve és ezért büszke is vagyok rá, viszont néha túlságosan anyagiasnak érzem. A legutóbb például megkérdezte bemenjen-e nekem boltba, mondtam mit kérek és még szaros 500 forintot is elkért. Szerinte egy kapcsolat akkor 50-50 ha mondjuk miután ő meghív vacsorázni akkor ha én is meghívom vagyunk kvittek. Ezt alapvetően teljesen megértem, benne van a dologban hogy én is meghívjam valamire, na meg nem is várom el tőle hogy eltartson és etessen folyamatosan, viszont úgy érzem hogy egy kapcsolatban alapvetően a férfiaknak szokás fizetni amikor mondjuk ő hív randira (ha nem is mindig, viszonzás nélkül) főleg ha háromszor annyi a keresete mint az enyém. Mikor moziba mentünk ketten randi gyanánt, azt az összeget is visszakérte. Nincsenek nagy igényeim egyébként ezzel kapcsolatban mert tudom én is hogy mindenki pénzből él, na meg azt is hogy ő mire spórol, de ha egyszer elvinne vacsorázni vagy venne egy szál rózsát puszta kedvességből, már én is jobban tekintenék rá férfiként, mert ettől az anyagiasságtól kezd kevésbé férfi/férfias lenni a szememben, ami úgy érzem előbb-utóbb ki fog hatni a kapcsolatunkra is, aminek egyébként ez az egy fő problémája/konfliktusa van, mert ezektől az anyagi dolgoktól függetlenül minden szuper és boldoggá tesszük egymást. ( Nyilván vannak más konfliktusok is időnként mint minden kapcsolatban, de azokat hamar megbeszéljük.) Kérdésem a következő, hogy így a leírtak alapján ( tudom, tudom minden sztorinak két oldala van, de most az én oldalam alapján) milyen megoldást tudnátok javasolni, illetve mi a véleményetek ezzel kapcsolatban? Főleg a hasonló korban/ szituációban lévők gondolataira lennék kívácsi jelen helyzetben. Előre is köszönöm a válaszokat és szép napot nektek!😊

2022. febr. 12. 09:51
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
63%
Na, ez a kérdező is csak egy pasi troll, ha amigo barátunkban és a gusztustalan fröcsögésében bármi becsületreméltót talált...
2022. febr. 12. 13:04
 22/65 anonim ***** válasza:
0%

Kérdezö, arra, hogy ha már ott dobtad te is a paradicdomot, hogy ne csak a 4 elemkt végezd el, hanrm tanulhass is, akkir mindenben , anyagilag is tedd oda magad. Férfi mibenléte a kapcsolatban? Hát, egyenjogúság van, szóval ugyanaz, mint a nőé.

20, az nem evidens, hogy te fizetsz a randin, mert neked van monyod. Tudod, egyenjogúság. Lesegess te us a nőre pillázva vagy tűnj el a mosdóban, amíg fizet. Hihihi 🙂

2022. febr. 12. 13:05
 23/65 A kérdező kommentje:

Huszonegyes válaszoló:

Az hogy valaki dolgozik és tanul, számomra becsülendő; de ez koránt sem jelenti azt hogy egyet értenék vele minden másban is, szimplán igyekszem nem lesüllyedni ugyanarra a közönséges szintre.

2022. febr. 12. 13:10
 24/65 A kérdező kommentje:

Huszonkettes válaszoló:

Akkor ha ugyanaz lenne a szerepe egy férfinak és egy nőnek a kapcsolatban, akkor tulajdonképpen kb hímnősek is lehetnénk. Értem én hogy legyen meg a kölcsönös tisztelet, szeretet - és a jogi egyenlőség; de nehogy már én kérjem meg az ő kezét. Lehet hogy neked így megfelelne egy kapcsolat, számomra viszont ez így elég zavaros.

A szöveged második felére pedig annyiban reagálnék, hogy szerintem ez a pillázás, mosdóba menés nem egy általános tény, ne kezeljük úgy, mintha mindenki ilyen lenne csak azért mert volt néhány rossz tapasztalatod.

2022. febr. 12. 13:20
 25/65 anonim ***** válasza:
0%

Akkor mondd meg a manuszodnak h neked az az egyenjogúság, h otthon eltüllögsz, meg fialsz áta- botában, ő meg zabáltat bennetek. De a fejed soha be fájjon, és bármit is akar enni, mindig azt főzöl, és ha azt mondja, a kutyaólban alszol, akkor ott alszol.

Nekem nem volt rossz tapasztalat, csak furcsa, h byivákoltoj, h egyenjogúság, amikor meg meg lehetne mutatni, h azok vagytok, mind elég gyorsan elvéreztek.

2022. febr. 12. 13:25
 26/65 A kérdező kommentje:

Huszonötös válaszoló:

Látszik, hogy nem értünk egyet, nem értjük egymás álláspontjait.

Azt javaslom, hogy ezt most zárjuk le, nyilvánvaló, hogy nem fogunk tudni igazat adni a másiknak.

További szép napot kívánok neked!

2022. febr. 12. 13:41
 27/65 anonim ***** válasza:
0%
Egyenjogús de minden tekintetben. Sajnálom h mások ezt nem így érzik.
2022. febr. 12. 13:45
 28/65 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező. Amyjo egy troll pasi, aki ezen élvezkedik. Felesleges vele bármiben is vitába szállni.
2022. febr. 12. 13:47
 29/65 A kérdező kommentje:

Huszonnyolcas válaszoló:

Na látod, ha nem szálltam volna vele vitába akkor senki nem foglalkozott volna a hozzászólásával.

Ha meg senki nem foglalkozik vele, akkor nem is lehet igazi troll.

Legyen csak boldog ha ezen élvezkedik, egyszer élünk!😁

Ui.: Valami kósza gondolat a tényleges kérdésről? Mint látod mindenkit is meghallgatok, úgyhogy ha van valami, ne tartsd magadban.😊

2022. febr. 12. 13:58
 30/65 anonim ***** válasza:
100%

Szrrago a pasid

Mozizzon a lakotarsaval

2022. febr. 12. 15:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!