Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfi hónapról hónapra él....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi hónapról hónapra él. Nőnek milliói vannak. Működhet ?

Figyelt kérdés
Ha minden más rendben, a ferfi nem tudja,hogy a nőnek milliók vannak a számláján. Ez mindenféleképpen szakító ok?
2022. febr. 9. 17:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Milliók? 2 vagy 2000? Első estben csóró. 2.ban érdeklődöm irányában
2022. febr. 9. 21:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a milliók darabszáma itt pontosabb meghatározást igényel.
2022. febr. 10. 05:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen, az a "milliók" sem mindegy. Pl. most nekem is vannak "milliók", anyám meghalt, a budaörsi házát 85 M-ért adtam el. De ez nem jellemző rám, nem általános, nem "ebben nőttem fel", csak most így alakult. Nem én hoztam létre, nem a jómódú szülőktől kaptam (tehát pl. nincs meg az "eltérő családi háttér" sem). Tehát egyszeri dolog, de folyamatosan nem engedhetek meg többet magamnak, mint bárki más.

Lehet ilyen szitu is.

Meg lehet az, aki eleve bársonyban született.

2022. febr. 10. 10:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Miért kérdezed, hogy működhet-e?

Minden helyzet és a szereplők is mások.

Kipróbálod, és meglátod.

2022. febr. 11. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!