Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomnak még nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak még nem volt komoly kapcsolata, működhet így a dolog?

Figyelt kérdés

A barátom 28 éves, 1 hónapja vagyunk együtt. Nekem mindig több éves kapcsolataim voltak eddig, neki a leghosszabb 4 hónap volt. Emiatt kicsit döcögős a kapcsolatunk. Az elején teljesen azt hittem, hogy csak hülyít engem, elég szétszórt volt meg nem gondolt bele dolgokba, hogy azok nekem hogy estek. Én minél többet vele szeretnék lenni, neki ez meg még szokatlan, mert már megszokta, hogy évek óta egyedül van. Volt hogy egy hétig nem találkoztunk, utána én teljesen ki voltam már éhezve rá, de ő csak filmezni akart meg összebújni max. Totál nem értettem mi van vele… Azt mondta amúgy velem akar lenni, nem akar elveszíteni (még sírt is) és hogy nem lenne képes bántani vagy átverni engem. Csak fél, mert kicsit gyors neki ez a tempó, benne lassabban alakulnak ki a dolgok, meg fél a szakítástól, meg már megszokta, hogy sz*xmentesen él, meg akikkel eddig volt azokkal nem volt túl jó neki, mert mindenki fadarab volt az ágyban. De biztosított, hogy velem minden nagyon jó és jól érzi magát velem.

Ezek alapján hogyan viselkedjek vele? Szerethet ezek alapján?

2021. nov. 5. 10:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%

Tökre őszintén mondom. Ha egy pasi egy hét után nem akarja szétkefélni a friss nőjét, akkor az halott ügy.

32F

2021. nov. 5. 10:34
 2/15 anonim ***** válasza:
48%
Lehet szexuális traumája van , önibzalomhiánya stb. Szerintem próbálj vele mélyebben beszélgetni ezekről.
2021. nov. 5. 10:37
 3/15 anonim ***** válasza:
62%

Gondoltam, hogy le leszek szavazva. Ide nem érdemes jonni tanácsért, mert többségben vannak a nőt csak képen látot incelek és szüzek. Valamint a feminista férfigyűlölő nők.

Ha már az első perctől fogva baj van a szexszel, akkor menekülj, mert jobb nem lesz.

2021. nov. 5. 10:42
 4/15 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem annyi van, hogy a srác egy kicsit nehezen nyílik, a kérdező meg túlzottan is rajongó és ragaszkodó típus, mintha lerohanná a srácot, aki emiatt még óvatosabb. Egy hónapja vagytok együtt, az semmi, az sokszor még az ismerkedés fázisa, a másik többé-kevésbé még egy idegen az életedben.

Amúgy a leírtak alapján nem látok semmi megoldhatatlant, nekem se volt hat hónapnál hosszabb kapcsolatom, mielőtt 27 évesen megismerkedtem a mostani feleségemmel.

2021. nov. 5. 10:43
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
1 hónapja vannak együtt, eddig 4 hónap volt a leghosszabb kapcsolata (ami nem baj), de akkor abba a 4 hónapba bele kellett (volna) sűrítenie mindent. Ehelyett itt puhapöcsösködik ennyi idő után is.
2021. nov. 5. 10:45
 6/15 anonim ***** válasza:
29%
Aaaaa én többet biztos nem jönnek össze olyan sraccal, akinek nem voltak előttem kapcsolatai… na nem a szexuális tapasztalatok hiánya miatt ( volt szűz baratom, akit én tanítottam be és vele volt a legjobb a szex), hanem mert az első adandó alkalommal le fog lépni amint rájön, hogy meg nem elte ki magát, hiába jó a kapcsolatotok.
2021. nov. 5. 10:46
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy hiányolná a kiélést. 9 csajjal volt eddig együtt (ebből 5 komolynak indult, a többi kaland volt).
2021. nov. 5. 10:51
 8/15 anonim ***** válasza:
68%
6-os válasza a megerősítés, miért teszi bölcsen, aki ismerkedéskor jó ideig mélyen hallgat a párkapcsolati múltjáról.
2021. nov. 5. 10:51
 9/15 anonim ***** válasza:
76%
Ez a viselkedés független attól, hogy mennyi kapcsolata volt. Ha hiányoznál neki, nem hagyna ki egy hetet. Főleg, ha szerelmes lenne!! Sztem ő max. tartaléknak jó.
2021. nov. 5. 10:53
 10/15 anonim ***** válasza:
36%
#9 De könyörgöm, itt nem mélyszerelemről van szó (ahol szinte megszakad a szíved a másik nélkül), hanem össz-vissz néhány hete járnak. Gyűrűt ne húzzon az ujjára?
2021. nov. 5. 10:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!