Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomnak még nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak még nem volt komoly kapcsolata, működhet így a dolog?

Figyelt kérdés

A barátom 28 éves, 1 hónapja vagyunk együtt. Nekem mindig több éves kapcsolataim voltak eddig, neki a leghosszabb 4 hónap volt. Emiatt kicsit döcögős a kapcsolatunk. Az elején teljesen azt hittem, hogy csak hülyít engem, elég szétszórt volt meg nem gondolt bele dolgokba, hogy azok nekem hogy estek. Én minél többet vele szeretnék lenni, neki ez meg még szokatlan, mert már megszokta, hogy évek óta egyedül van. Volt hogy egy hétig nem találkoztunk, utána én teljesen ki voltam már éhezve rá, de ő csak filmezni akart meg összebújni max. Totál nem értettem mi van vele… Azt mondta amúgy velem akar lenni, nem akar elveszíteni (még sírt is) és hogy nem lenne képes bántani vagy átverni engem. Csak fél, mert kicsit gyors neki ez a tempó, benne lassabban alakulnak ki a dolgok, meg fél a szakítástól, meg már megszokta, hogy sz*xmentesen él, meg akikkel eddig volt azokkal nem volt túl jó neki, mert mindenki fadarab volt az ágyban. De biztosított, hogy velem minden nagyon jó és jól érzi magát velem.

Ezek alapján hogyan viselkedjek vele? Szerethet ezek alapján?

2021. nov. 5. 10:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%
10# pont a kapcsolat eleje, ami a legnagyobb fellángolás. Én 400 kilométereket utaztam minden héten hogy lássam a párom. Ha valamiért nem tudtam hazajönni az meg rohadt szar volt.
2021. nov. 5. 11:10
 12/15 anonim ***** válasza:
37%
A kapcsolat legelső szakasza nem az intenzív lángolás, hanem az ismerkedés, amikor még tényleg többé-kevésbé idegenek vagytok egymásnak. Ebben a szakaszban persze izgatottan várjátok, hogy találkozzatok a másikkal, de azért viszonylag könnyen "sok" tud lenni belőle. Embertől, pártól függ, meddig tart, de aki ebben a szakaszban kijelentené nekem, hogy full szerelmes, azt nem tudnám komolyan venni (úgy meg végképp, hogy tőlem is ezt várja), aki pedig egy hónap után hajlandó lenne hetente 400 kilométereket leutazni a kedvemért, attól menekülnék, mert fullasztóan szeretethiányosnak találnám.
2021. nov. 5. 11:22
 13/15 anonim ***** válasza:
91%

Neki ez elég. Nem mindenkinek lételeme a kapcsolat meg a szex.

Természetesen ha neked ez nem elég, kérdező, akkor nem kell elviselned. Akkor keress mást, akinek hasonlóak az igényei, mint neked.

2021. nov. 5. 12:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Elmondta az akkori barátom, higy én vágyókat első komoly kapcsolata, és mivel úgy gondoltam, ez nem számít mert úgyis velem marad, belementem. Amint rendbe tettem az egojat, szépen le is lépett és ment tovább. Ebből köszönöm, de nem kerek többet.
2021. nov. 5. 21:37
 15/15 anonim ***** válasza:

Nálunk is az volt/van hogy èn vagyok az első nő akivel ilyen komoly kapcsolata van, előttem max 3 hònapig tartott egy másikkal.

Többször megesett nàlunk is hogy fogalma sem volt hogyan működnek a nők, mit illik ès mit nem, megbàntott olyan dolgokkal,amiről ő elkèpzelni sem tudta,hogy az baj lehet. Nyilvàn nem megcsalàsròl ès flörtölèsről van szò, de sok dologban kellett kompromisszumot kötnie megtanulnia ùgymond.

Többször vitáztunk is ezeken, èn ùgy èltem meg hogy nem szeret elèggè, de vègül kiderült,hogy ilyen dolgokròl fogalma sem volt eddig, tapasztalat híjján.

Nem könnyű ezen a tanulási folyamaton vègig menni, de utána màr minden jobb :)

Legjobb barátnőm szokta mondani, aki szintèn ìgy van hogy mostmár azèrt sem fog szètmenni a párjával, mert ő megtanìtotta mindenre, aztán majd más nő ebből profitáljon?! :))

2021. nov. 6. 11:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!