Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pszichológussal kezelhető ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pszichológussal kezelhető ez a probléma?

Figyelt kérdés

A párom 40 éves és Pán Péter szindrómas (googlizzatok ra-roviden felnőni nem akaró felnőttet jelent, pszichés probléma).

Van vkinek tapasztalata ezzel kapcsolatban, hogy terapiaval gyógyítható? Páromnal már legalább azt elértem,hogy beleegyezzen egy pszichológus felkeresesebe.

2022. febr. 9. 08:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
15%

Mi a p*csának kell egy normalis, sikeres nőnek, egy ilyen férfi?????

Eleve össze sem jövök ilyennel!

2022. febr. 9. 08:50
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

A ffiak javaresze ilyen anyagi okokbol is. Inkabb a mamahotel meg anya főztje mint albit meg kaját fizetni egy nőnek es nővel egyutt élni.

Az anyuka joforman a feleség, a nők meg csak szexre kellenek.

A ferfiak még 40 felett is képesek igy elni de gyakorta mar sajat lakasuk van ebben a korban, de anyahoz mászkálnak enni is. A nő méf mindig csak szexre kell. Gyerek felelosseg gondolatátol is kirázza őket a hideg.

A mai világban a pénz az ur. A pasik meg önzők nem akarnak nőre/gyerekre költeni es nem csaladcentrikusak.

2022. febr. 9. 10:46
 3/11 A kérdező kommentje:
1es, nagyon jól tudják álcázni magukat. A kérdésre, hogy miért nincs saját lakása mindig az volt a válasza, hogy a karrierepitesre koncentrált és spórolt... De itt anyukának is benne van a keze a dolgokban. Ő sem engedi felnőni...
2022. febr. 9. 10:52
 4/11 anonim ***** válasza:

3

Értem! És van spórolt pénze?

(Gondolom nincs)

Mikor rájottel ilyen, miert nem basztad ki egybol?

2022. febr. 9. 11:22
 5/11 A kérdező kommentje:
Mert emberileg nem rossz .. csak ezek a problémák...hogy egyáltalán van-e esély arra, hogy terápiás kezeléssel felnő...mert már tanácstalan vagyok... Már mindent megpróbáltam
2022. febr. 9. 11:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő felnőtt létére nem akar magától ezen változtatni, se kilépni az anyja szoknyája alól, nem fog semmit sem érni.
2022. febr. 9. 11:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
6.az ilyenek félre vannak nevelve. Azt hiszik anyuka az isten maguktol johogy nem akarnak valtoztatni rajta
2022. febr. 9. 12:20
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez leginkább akkor szokott előfordulni, ha a fiú egy szulos családmodellben no fel, ahol az édesanyával el. Anyuka elkényezteti, ő lesz az egyetem gyermek, soha nem tapasztalja meg a felelősséget, az önállóságot pláne nem.

Beszélj vele erről, ne ti diagnosztizaljatok, hogy mi lehet a gond.

Ha ő nem akar változtatni rajta és mondjuk esetlegesen pszichologushoz járni, akkor te ott nem tehetsz semmit. Viszont ez esetben vagy megszoksz vagy megszöksz.

2022. febr. 9. 13:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Írtam hogy abba már beleegyezett hogy elmenjünk egy szakemberhez... Megvan benne a hajlandóság a változásra, a kérdés itt főleg az,hogy érdemes időt áldozni erre lesz-e változás? Ha az anyuka mindig ott van a képben?...
2022. febr. 9. 15:09
 10/11 A kérdező kommentje:
Egyébként van apukája is, normál családmodellben nevelkedett. A probléma forrás onnan eredeztethető,hogy 2 bátyja után 15 évvel született ... Szal szinte úgy nevelhette az anyja mint egy egyke gyereket. És állandóan a kontrollja alatt tartja. Ok: napi 5x hívások, mindent kritizál, még az én életemet is irányítaná... egyszerűen kivagyok az anyjától,hogy ennyire felrenevelte a szerencsétlent ...
2022. febr. 9. 15:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!