Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichológussal kezelhető ez a probléma?
A párom 40 éves és Pán Péter szindrómas (googlizzatok ra-roviden felnőni nem akaró felnőttet jelent, pszichés probléma).
Van vkinek tapasztalata ezzel kapcsolatban, hogy terapiaval gyógyítható? Páromnal már legalább azt elértem,hogy beleegyezzen egy pszichológus felkeresesebe.
Mi a p*csának kell egy normalis, sikeres nőnek, egy ilyen férfi?????
Eleve össze sem jövök ilyennel!
A ffiak javaresze ilyen anyagi okokbol is. Inkabb a mamahotel meg anya főztje mint albit meg kaját fizetni egy nőnek es nővel egyutt élni.
Az anyuka joforman a feleség, a nők meg csak szexre kellenek.
A ferfiak még 40 felett is képesek igy elni de gyakorta mar sajat lakasuk van ebben a korban, de anyahoz mászkálnak enni is. A nő méf mindig csak szexre kell. Gyerek felelosseg gondolatátol is kirázza őket a hideg.
A mai világban a pénz az ur. A pasik meg önzők nem akarnak nőre/gyerekre költeni es nem csaladcentrikusak.
3
Értem! És van spórolt pénze?
(Gondolom nincs)
Mikor rájottel ilyen, miert nem basztad ki egybol?
Ez leginkább akkor szokott előfordulni, ha a fiú egy szulos családmodellben no fel, ahol az édesanyával el. Anyuka elkényezteti, ő lesz az egyetem gyermek, soha nem tapasztalja meg a felelősséget, az önállóságot pláne nem.
Beszélj vele erről, ne ti diagnosztizaljatok, hogy mi lehet a gond.
Ha ő nem akar változtatni rajta és mondjuk esetlegesen pszichologushoz járni, akkor te ott nem tehetsz semmit. Viszont ez esetben vagy megszoksz vagy megszöksz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!