Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom folyton követelőzik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom folyton követelőzik, fenyeget. Az én hibám, hogy nem tudok már kedves lenni vele?

Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 16:46
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy ezt olvassátok.
2022. febr. 7. 18:17
 22/38 anonim ***** válasza:
68%
Olvass utána a nárcisztikus személyiségzavarnak, amiket leírsz, tankönyvi eset. Esetleg fordulj pszichológushoz, ők tudják milyen lépéseket lehet tenni, hogy tudsz kijutni ebből a helyzetből, mert ez csak tovább roncsol téged.
2022. febr. 7. 18:18
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát rendben, ha ezt akarod, végül is jogodban áll teljesen elcseszni a saját életed, csak gyereket ne vállalj, mert vele nem teheted meg azt, amit magaddal művelsz.
2022. febr. 7. 18:21
 24/38 anonim ***** válasza:

16-os Ez cukiskodás bántalom szintjén, így a levegőbe dobva! Gyakorin villantod, hogy tudnál mit mesélni 15 év után, de nem teszed!?

Mindenki téged véd, akkor miért támadsz?

2022. febr. 7. 18:24
 25/38 A kérdező kommentje:
Támadtam? Nem vettem észre. Mesélnem kellene bántalmazásról?
2022. febr. 7. 18:34
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

"Félek is, hogy mi történne."

Mi történhetne?

Szabad és boldog lehetnél.

Nincs hova menned? Miért neked kell menned?

Dolgozol? Családodból valaki? Most nagyon nehéznek tűnhet a helyzet, de biztosan van megoldás.

2022. febr. 7. 18:35
 27/38 A kérdező kommentje:
Az ő házában lakunk, úgyhogy nekem kellene mennem. Nem engedi, hogy dolgozzak.
2022. febr. 7. 18:55
 28/38 A kérdező kommentje:
Ez az egész nekem csak nemrég kristályosodott ki valamennyire, mert elkezdett online beszélgetni velem valaki, akit érdekelt a véleményem és kíváncsi a gondolataimra és sokmindenről tudunk beszélni.
2022. febr. 7. 18:59
 29/38 A kérdező kommentje:
Olyan rég nem éreztem azt, hogy megbecsül valaki, hogy érdekesnek tart. Erre jön egy random ember, online, arctalanul, és több tiszteletet és gyengédséget érzek tőle, mint akivel együtt élek.
2022. febr. 7. 19:01
 30/38 A kérdező kommentje:
Nyugtassatok meg, hogy nem látszik a nevem. :)
2022. febr. 7. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!